Összeesküvés-elmélet hívők! Nem tartjátok kicsit furcsának, hogy annak ellenére, hogy gyakorlatilag olyan szupertitkos dolgokról tudtok, amiket senki sem tudhat meg, ezek a dolgok mindenféle weblapon szabadon szerepelnek és senki sem törli őket?
Figyelt kérdés
Valamint azt sem találjátok furcsának, hogy ti, közemberek egyáltalán hozzájuthattok ezekhez a szupertitkos információkhoz?
Ja és nem, egyáltalán nem a WikiLeaks-ről beszélek, azok nem összeesküvés elméleteket terjesztenek, hanem valóban kormánytitkokat akarnak kiszivárogtatni. (Látszik is, jóval racionálisabb az onnan jövő információáradat.)
Én az ilyen kurucinfós, szentkoronás okosságokról beszélek pl. az egyik kedvencem az az, hogy ezek az oldalak mind azt szajkózzák, hogy tilos hinni a tudósoknak és a történészeknek, viszont annál jobb bízni valami 21 éves alteros egyetemistában, aki érdekes szupertitkos dolgokra "jött rá" valami szupertitkos módszerrel...
2011. jan. 15. 18:50
11/12 anonim válasza:
Előző vagyok azt elfelejtettem mondani, ha egy kisebb csoport akar tenni valamit akinek van egy kis pénze az meg max terrorista lehet. Ha meg nincs pénze valami olyasmi lehet mint Petőfi.(hát igen ő legalább tett valamit)
12/12 anonim válasza:
Szerintem ezek annyira elvannak telve maguktól, hogy nem érdekli őket ki miről tud, különben is ha valaki valamilyen igazság részletre rájönne, az ellen 1001 más igazságnak nevezett hárító történettel állnának elő. Így nem lehet tudni melyik a valódi igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!