Hogy lehet az, hogy azok akik ésszerűen politizálnak, azok "agymosottak", de azok, akik szinte ugyanazt a szöveget nyomatják a "cionista összeesküvés elmélet"-ről, azok még véletlenül sem bégető birkák, hanem "jószívű hazafik" és "Európa védelmezői"?
így
aki nem velük együtt béget, az minimum komcsi
mit jelent az ésszerű politizálás?
Ha valamit alá tudunk támasztani forrásokkal, érvekkel, az ésszerűnek számít nem? És szerintem minden oldalon, mind a hazafias oldalon, mind a liberális oldalon vannak ésszerű érvek. Te pedig az általánosítás hibájába estél...
A harmadik válaszoló tökéletesen megválaszolta a kérdést,kár is lenne itt már más okosságot írni!
25/N
aki nem velük béget az náci
na annyi... amúgy meg van is cionista lobbitól elkezdve minden...
nagy baromság amit írtál kérdező
Én is voltam itt már fityesz birka, mert nem a szocikra szavaztam. :) Bár azt sem mondtam, hogy a Fideszre, de tök mindegy, ha nem a szocikra, akkor fityesz birka vagy. :))
Ésszerű politizálás? Ahhoz "ésszerű" politikusok kellenének. De ennek hiányában nincs miről beszélni. Van a rossz, és a kevésbé rossz. Melyiket választani ésszerű? :)
"Damon Hill válasza:
ahányszor engem már leagymosotottoztak itt..."
hát ezen nem is csodálkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!