Szerintetek mi lessz ha már 400 ft felett lessz a benzin ára?
Figyelt kérdés
2010ben is 10%-al kevesebb benzin fogyott mint 2009-bent egyre többen térnek majd át az etanolra. Kormány megmeri majd tenni hogy az Eu-val ellentétesen jövedéki adóval sulytja az etanolt?2011. jan. 14. 16:41
11/27 A kérdező kommentje:
Ez azért tulzás az etanol miatt emberek halnak éhen szerintem eddig sem vitték ingyen a Magyar kukoricát Afrikába a gazdák végre eltudják adni és nem a magtárakban áll a kukorica
2011. jan. 14. 22:25
12/27 anonim válasza:
Akkor sem fogod észrevenni hogy kevesebb autó rohangál majd az utakon.Az emberek annyira el vannak kényelmesedve,hogy bármit megtesznek "mindennapi betevőjükért".Mondjuk két gyerekkel én sem tudnám másképp elképzelni már az életet,mint ahogy a legtöbbünk sem.
13/27 anonim válasza:
A lesz tuti nem lesz 2 sz...
Illetve több adóbevétele lesz a kormánynak, de ennyi...
14/27 anonim válasza:
Nem valószínű.Mert ha igaz amit olvastam,a kevesebb benzin fogyasztás magával hozza az adókiesést is.Az a baj hogy a kormány keze megvan kötve,mivel tartani kell az előírt hiányt,de közben az emberek fizetését is növelniük kell.Nem lennék a helyükbe,de 10 éven belül meg fogják oldani.
15/27 anonim válasza:
Nincs kiesés pont ez a lényeg... Az emberek mindig tankolnak 10000-ért, vagy 5000-ért, ezek után is így fognak tenni.
Esetleg sűrűbben, de nem fognak azért nem tankolni, mert 360 helyett 370 forint egy liter...
16/27 anonim válasza:
Belegondolva igazad lehet.Én is megtankolom azt a havi 1000 litert,amit elfurikázok,bármennyi is legyen az ára.
17/27 anonim válasza:
Hátha még ezek után is simán tankolgatják bele 10ezrekért a benzint a kocsiba, (miközben otthon nincs kenyér) akkor nagy pofára esés lesz a széndioxid kibocsátási határ szigorítása miatt, (ugye M.o. is bevállalt egy nagyobb %-ú csökkentést, amit teljesítenie kell).
18/27 anonim válasza:
Kevesebbet kapsz, de eltankolod a fix összeget az állam nem jár rosszabbul, ezzel csökkentik a CO2 kibocsátást is D::D
Am a kvótánkat mindig eladjuk...
19/27 anonim válasza:
Bocs 01:44-es,de ki mondta hogy otthon nincs kenyér?Ennyi simán belefér,még több is.Nem mindenki szegény,ez tévhit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!