Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Járnak ide kommunista ifjak,...

Járnak ide kommunista ifjak, vagy én vagyok az egyetlen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 23:34
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

17:31 vagyok

előző hozzászólásom: helyet -> helyzet

22:36- ha kommunista akkor nem fogja leinni magát veled. elvileg.

2011. jan. 13. 23:26
 42/45 anonim ***** válasza:
Üzenném a 22:05-nek.Nem volt kamu duma.Vannak még tekintély elvű emberek,legfeljebb kevesebben.A többit meg már leírtam.Zárjuk a témát szerintem,a kérdező biztos nem erre kíváncsi.
2011. jan. 13. 23:27
 43/45 Sz1u ***** válasza:

23:26

Mééé'? A kommunista má' nem ember? Szerintem attól még tud inni! :) Pedig má' aszittem' megtaláltuk a közös témát! (nyomtam is Neked egy zöld pacsit az előző hozzászólásodért)

A kérdésre válaszolván: Bár nem vagyok ifjú, főleg nem kommunista, ellenben egyetlen... (mert belőlem csak egy van)... a kérdésed egy kicsit gyk-ponthajhász-szerű! Azé' jó vót' egy kicsit nosztalgiázni pölö:

[link]

2011. jan. 14. 00:52
 44/45 anonim ***** válasza:

17:31 és 22:05 vagyok

óvatosan megjegyzem hogy a tekintélyelvű embereket egyesek "fasisztának" hívnak. legyen "komcsi" vagy "náci". ezeknek az embereknek jellemzőjük, hogy társadalmi elismerésre vágynak, és ha kiépítették azt, a véleményüket másoké fölé helyezik. én nem szeretem az ilyen diktatorikus embereket. az ilyenek jellemzően eszetlenek, érzéketlenek és kommunikációs képességeik is korlátozottak (akár mekkora tárgyi tudásuk is van).

de valóban nem ebbe a témába való, habár eddig még senki sem jelentkezett, ezért nem érzem nagy hibának az offolást.

mindenesetre én kíváncsi lennék az illetőre, mitől is képzeli magát kommunistának

00:52 ha jól tudom a kommunisták nem kedvelik az alkoholt, meg úgy általában az élvezeti cikkeket. szerintük az élet nem az élvezetre, hanem a hasznosságra épül. a társadalmi rend megteremtése után. vagy inkább maga a munka számukra az élvezet, és a szolid életmód.

elvileg. gyakorlatilag a "kommunista" meg a "keresztény" is ugyanúgy tud vedelni. az embereknek csak egy töredéke fogja fel azt a rendszert, aminek tagjának vallja magát, és kis része hű ahhoz.

2011. jan. 14. 01:44
 45/45 anonim ***** válasza:
rajtad kívül még vannak talán ketten-hárman.de reméljük, hogy nem!
2011. jan. 14. 15:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!