Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Járnak ide kommunista ifjak,...

Járnak ide kommunista ifjak, vagy én vagyok az egyetlen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 23:34
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
0%
Pont erről beszéltem,kérdező.Te mondod nekem hogy nem vagyok az,aminek írom magam,közbe meg annyi pénzed nincs hogy utazz 200 kilómétert. Igaz ennél többet,de ez nem lényeg.Én viszont akár el is hozlak meg vissza is viszlek.Én ezt nagyon komolyan gondolom,szeretném látni milyen egy igazi komcsi.Most két hét szabit adtam magamnak,még a jövő hetem szabad.Utána már az oldalon sem leszek.Tényleg nem viccelek!
2011. jan. 13. 11:25
 32/45 A kérdező kommentje:
zoco de áruld már ki a fenét érdekel a nyomorod? És hol olvastad, hogy nincs pénzem?
2011. jan. 13. 17:03
 33/45 anonim ***** válasza:
59%

Mit jelent számodra a kommunizmus? Miért érdekel, hogy itt vannak-e olyanok?

Végigolvasva a válaszokat, ez a "mocskos kommunista" ifjú több tiszteletet mutat, mint idősb nemzeti(vagy akármi másnak hívják magukat) társai...

Akik nyilvánvalóan nem mondják magukat kapitalistának, de a gyakorlatban nagy részük az lehet.

2011. jan. 13. 17:31
 34/45 anonim ***** válasza:

Ennek a "tiszteletet mutató ifjúnak" halvány lila gőze sincsen arról, hogy mit jelent kommunistának lenni és, hogy az milyen római katólikus kereszténységhez hasonlatosan szigorú életvitellel jár együtt.

Feltételezem ez a "tiszteletet mutató ifjú" is csak egy divatkommunista, aki attól, hogy a szovjet himnusz a csengőhangja, Che Geuvarás pólóban mászkál, ateista, és el bírt olvasni 5 oldalt Marx művéből mielőtt megunta és a sarokba dobta, már kommunistának vallja magát.

Ez kb. olyan, mintha valaki kereszténynek vallaná magát attól, hogy húsvétkor és karácsonykor elmegy templomba, vagy hippinek vallaná magát mert szereti a füves cigit.

2011. jan. 13. 17:40
 35/45 anonim ***** válasza:
Bocs,kedves komcsikám,de egy sürgős műtétre kellett bemennem délután,tudod én akkor is hívható vagyok ha szabira megyek.Már nem igazán akarok veled foglalkozni,mondjuk klinikai eset vagy,de ilyen betegségen csak az agyműtét segít,azt meg nem vállalok.Nincs akkora nagyítóm amúgy se.Amúgy azzal hogy nem vállalod a személyes megmérettetést még úgy sem,hogy elfuvarozlak,még szánalmasabbá tetted magad.Azt pedig te írtad le az egyik commentedben,hogy nem teszel meg fölöslegesen kb.200 km-t.Ez vagy azt jelenti hogy nincs fölös pénzed,vagy hogy nem mernél velem találkozni,mert valószínűleg komcsit eszek ebédre,és ki tudja,lehet hogy bajod esik.Mindegy.Éld a nyomorult komcsi imádó életedet,úgyis te vagy itt az egyetlen.
2011. jan. 13. 18:39
 36/45 doboszoli ***** válasza:

Műtős segéd, boncsegéd? Vagy csak álmodozó?

Szerintem unatkozó tizenéves.

Fizessük be egy menetre valami "hozzáértőnél"?

2011. jan. 13. 18:51
 37/45 anonim ***** válasza:

17:31 vagyok

szerintem divatkommunizmusnál többről lehet szó. habár ettől semmivel sem ér kevesebbet mint egy keresztény, vagy egy kapitalista. azok is világszemléletek. jézus nevében is öltek már meg elég embert. ettől függetlenül tudomásom szerint a kommunizmus 100milliós áldozatát semmi sem múlja felül.

kérdés az, hogy hogyan jön a kérdéshez egyesek szakmai karriere...

2011. jan. 13. 19:54
 38/45 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Olvasgattam ezt a topicot,és szeretnék valakiről szót ejteni.Bece neve:Zoco. Tudom hogy nem fog nektek tetszeni,de ő egy valós személy,gyerek orvos szakmájában az egyik legjobb Európában.Az imént felhívtam,hogy ő van e itt,és azt mondta igen.Az én fiamat senki nem vállalta el,ő viszont megmentette,rengeteg kutatás van a háta mögött.Tudása sokkal nagyobb,mint amik itt olvashatók tőle.Egy dologban nem lehet vele vitatkozni,az pedig a politika.Megrögzött Fidesz párti,és ebből nem enged.Képes magát úgy felhergelni(azt hiszem ezt nem kell ecsetelnem),hogy egy nap múlva már maga sem hiszi el.Ha nem politizál,akkor a megtestesült szerető család apa.Mondta nekem,hogy ehhez a témához ő már nem fog írni,ha valaki felismeri véletlenül,mint én is,az nagyon kellemetlen lenne neki,ebbe ő is belegondolt.Ez azért van,mert a legtöbben így hívjuk,rajtamaradt,és aki a barátja lett,az hívhatja őt így.Én is úgy jöttem rá,hogy Zoco,meg magán gyerek orvos,ez nem lehet véletlen.És igazam lett.Úgyhogy ne írjatok neki,mert ő már nem fog,amúgy meg a legtöbb orvos sehol nincs hozzá képest.Csak azért írtam le mindezt,hogy képben legyetek.
2011. jan. 13. 21:04
 39/45 anonim ***** válasza:

17:31 vagyok

én nem kételkedek a szakmai tudásában, mert nem is érdekel, tehát nem gyűlöletből mondom: a tekintélynek semmi köze egy érdemi vitához, főleg nem ehhez a témához.

ha valóban okos ember, akkor nem lenne szabad ilyen kirohanásokat tenni, főleg nem egy felismerhető név alatt.

természetesen az már külön téma lenne, hogy milyen vicces, amikor az emberek ilyen polkorrekt álarcot mutatnak pénzért/elismerésért, de néha a megélhetésért

amilyen gonosz vagyok, az is megfordult a fejemben, hogy ez az utóbbi hozzászólás akár kamu is lehet.

nem hiszek a tekintélyelvű társadalomban, mert ez a helyet is bizonyította, hogy minden ember esendő.

2011. jan. 13. 22:05
 40/45 Sz1u ***** válasza:
Engem nem az érdekel, hogy kommunista vagy... Attól még lehetsz ember! Az ötödik sör után úgyis csak röhögünk az egészen! Most nyitom az elsőt...
2011. jan. 13. 22:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!