Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Járnak ide kommunista ifjak,...

Járnak ide kommunista ifjak, vagy én vagyok az egyetlen?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 23:34
1 2 3 4 5
 21/45 doboszoli ***** válasza:
60%

Sverdans, ez tetszett, ismét tárgyilagos voltál!

Ment a zöld!!!

2011. jan. 13. 05:57
 22/45 anonim ***** válasza:
43%
kösz
2011. jan. 13. 06:44
 23/45 A kérdező kommentje:

"Tudod te ifjú kommunista,vagyonom nekem is van,jóval nagyobb mint neked.De nem azért mert kommunista vagy kapitalista vagyok,hanem mert a tudásom ezt megengedi.Jössz ezzel az ökörséggel,miközben én gyerekek tucatjait műtöm meg havonta a magánkórházamban,ahol még embereknek is adok munkát.Inkább ne menjünk bele,ki itt a műveletlen,mert nagyon alul maradnál."

Nem én maradnék alul zoco. Te már bizonyítottál. :D

2011. jan. 13. 09:29
 24/45 A kérdező kommentje:

"zoco kívánom, hogy továbbra is sikeres legyél! szép munkád van!

egyébként meg egy nagyképű f*sz vagy!"

zoco nem nagyképű, azt arra mondják, ha valaki igazat ír dicsekedve. zoco nem orvos, se magánkórháza se vagyona és ha átnézed a többi kérdést, látni fogod hogy még a muszájt is ipszilonos jével írja. Egy orvos, nem olyan mint egy közgazdász, hogy bármilyen hülye is adjunk már neki egy diplomát. Az orvosi képzés és a vizsgák igenis nagyon kemény. Aki onnan kijön minimum írni megtanul.

2011. jan. 13. 09:33
 25/45 anonim ***** válasza:
42%
Figyelj te kommunista!Valóban elvesztettem az orvosi méltóságomat ezen a majmokkal teli oldalon.De bármikor szívesen találkozom veled,hogy elbeszélgessünk,és megmutatom neked amit csinálok,csak lásd hogy nem kamuzok.Legalább én is megnézem,te mire vagy büszke.Benne vagy?Utána mintha nem is találkoztunk volna.Milyen bátor vagy,kérdező?
2011. jan. 13. 09:58
 26/45 anonim ***** válasza:
34%
na ezután szerintem te úgy vagy orvos, mint a Carter doktor :D inkább menjél műteni bazzzzzzzzzzzeg
2011. jan. 13. 10:00
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

"Sverdans válasza:

zoco kívánom, hogy továbbra is sikeres legyél! szép munkád van!

egyébként meg egy nagyképű f*sz vagy!" Ezt hozta ki az oldal belőlem.Te viszont minden írásoddal csak sunnyogsz.Tarts aminek akarsz,az úgysem változtat semmin.

2011. jan. 13. 10:02
 28/45 anonim ***** válasza:
Igazad van Sverdans.Valóban azt fogom tenni.Ezt a csevegőt meg lezárom.Már így is lejárattam magam,inkább a szakmámhoz közel álló oldalakon segítek értelmes kérdező embereknek,nem pedig alul művelt politikához nem értő emberekkel fogok vitatkozni..
2011. jan. 13. 10:09
 29/45 anonim ***** válasza:
48%
nem fogsz hiányozni, és ha valóban orvos vagy, akkor legalább hasznosabb tevékenységet fogsz végezni!
2011. jan. 13. 10:12
 30/45 A kérdező kommentje:

"Figyelj te kommunista!Valóban elvesztettem az orvosi méltóságomat ezen a majmokkal teli oldalon.De bármikor szívesen találkozom veled,hogy elbeszélgessünk,és megmutatom neked amit csinálok,csak lásd hogy nem kamuzok.Legalább én is megnézem,te mire vagy büszke.Benne vagy?Utána mintha nem is találkoztunk volna.Milyen bátor vagy,kérdező?"

Zoca bmeg kényszerített rá valaki, hogy ide járj elveszíteni orvosi méltóságod? Másrészt meg ez a találkozás nem bátorság kérdése, hanem ki a fenének érne az meg mondjuk egy 200kmes utat? Elhiszed engem érdekel legkevésbé, hogy mivel foglalkozol? De hogy orvos nem vagy az biztos, sőt diplomád sincsen. :)

2011. jan. 13. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!