Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol vannak a szerkezeti reformok?

Hol vannak a szerkezeti reformok?

Figyelt kérdés
Én a fideszre szavasztam, mivel annyira ígérgették a reformokat. Kisebb parlament(állam), egészségügyi-, oktatási reform, stb... Hol vannak? Csak a médiatörvény megy? Ha most nem lépik meg ezeket a szerkezeti reformokat, akkor még jobban lemaradunk, 20 éve halogatják ezeket. Vagy a szavazók miatt nem merik meglépni? Ez számít és nem az ország? Meg kell nézni hol van Csehország és Szlovénia, arról nem is beszélve, hogy lassan Románia is lehagy bennünket.
2011. jan. 11. 13:01
1 2
 11/13 BlackSword ***** válasza:
68%
A reform abból áll, hogy lecserélik a vezető réteget a szoci irányultságúat a zsidesz irányzatúakra... Mg lesz (vagy már van is) országimázs központ, mert új film is van már... Többre ne nagyon számíts...
2011. jan. 11. 16:00
 12/13 Sz1u ***** válasza:

Az a nagy probléma, hogy a FIDESZ elhitette az emberekkel, hogy itt óriási nagy változás lesz. 8 éven kersztül fröcsögött habzó szájjal, hogyha ő hatalomra kerül, akkor azonnal(!) eltöröl minden MSZP által létrehozott rendeletet, vagy törvényt. Hááát, eddig ez is elmaradt. Az egész eddigi (esetleg) pozitív munkálkodásuk is csak langyos hígfos kavarásnak tűnik.

Túl nagy (volt) a várakozás és ezt Viktor csak saját magának köszönheti!

2011. jan. 11. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:

15:47

"Hát ahol én tanulok ott nem így van"

A BME-n meg aki 2,5 alá megy, azt átnyomják költségtérítésre. Aki meg bizonyos kreditszám alá megy, azt kivágják. Ahogy azt is, aki nem tud 3-adszorra letenni egy tárgyat.

"Igen! De akkora nem úgy kell beállítani, hogy az állami a végső mindent megoldó garancia!"

Eddig még folyamatosan csak azzal a propagandával találkoztam, hogy az állami nem biztos, bezzeg a magán az biztos.

Ezzel szemben a valóság az, hogy semmi sem biztos, de az állam mindenesetre több megrázkódtatást tud kibírni, mivel több eszköz van a kezében, mint egy magáncég.

"Soha nem lehet tudni!"

Most komolyan arra görcsöltél rá, hogy anarchia lehet? Bocs, ezt én értelmetlen időpocsékolásnak tartom.

"Szlovákia is évezredek óta létezik, igaz?"

Mondj egy pillanatot pl. az elmúlt 800 évből, amikor a mostani Szlovákia területén élő emberek nem valamilyen államban éltek.

"Én nem csak az újságírókról beszélek, és nem csak a médiatörvényről."

De, az újságírókról beszéltél, mert ők hisztiznek. A politikusok nem. Olvasd el a CDU nyilatkozatát.

"Magyarország ma az egyik legkockázatosabb besorolású ország."

Mondja a CMA. És? Ennek mi köze ahhoz, amiről beszélünk? Mire jók az állandó témaváltásaid?

Bocs, de kicsit gyermeteg a gondolkodásod. Azt képzeled, hogy van a rossz gyerek (Magyarország), meg van a felnőtt bácsi (egy Nyugat nevű, a valóságban nem létező egységes tömb), amelyik haragszik rá. Ideje felnőni!

2011. jan. 11. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!