Az Szdsz/Mszp miért vezette be, hogy az óvodákba nem lehet az Anya-Apa (papás/mamás) felállást nevelni a gyerekekbe?
Figyelt kérdés
Szóval az Szdsz/Mszp miért vezette be azt, hogy az óvodákban, az óvónők, nem taníthatják azt a gyerekeknek, hogy mindenkinek, van egy apja,meg anyja, és nem lehetett aput, anyut használni, csak a szülő szót??? Azt mondták, hogy ez sztereotípia, hogy valakinek egy anyja van, meg egy anyja. De könyörgöm ez sztereotípia?
Aztán ezt megszüntette a Fidesz. Miért?
2011. jan. 9. 14:21
41/41 Salx Narval válasza:
Kedves dubis,oszd meg velünk legyél szíves a tényeket, mert valóban nem olvastam sem a törvényt, sem az újsághírt.Én csak az itt leírtakra reagáltam és senkit nem vádoltam, sem az MSZP-t sem az SZDSZ-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!