Az Szdsz/Mszp miért vezette be, hogy az óvodákba nem lehet az Anya-Apa (papás/mamás) felállást nevelni a gyerekekbe?
Szóval az Szdsz/Mszp miért vezette be azt, hogy az óvodákban, az óvónők, nem taníthatják azt a gyerekeknek, hogy mindenkinek, van egy apja,meg anyja, és nem lehetett aput, anyut használni, csak a szülő szót??? Azt mondták, hogy ez sztereotípia, hogy valakinek egy anyja van, meg egy anyja. De könyörgöm ez sztereotípia?
Aztán ezt megszüntette a Fidesz. Miért?
Kérdező, már egyszer belinkeltem ezt, ha rövid az emlékezeted, vagy csak szimplán szelektív a felfogásod, akkor az a te problémád:
Jaja ez a Gender-ideológia.Ennek volt nyíltan híve az MSZP/SZDSZ.
Az édesanyám gondozónőként dolgozik egy bölcsödében és mondta hogy kb másfél-két éve a bölcsöde igazgatónője meghírdetett egy előadást.Amelyen egy MSZP-s öreg nő,vmi szociológus,többek között arról beszélt hogy például ha megdícsérünk egy kisgyereket,akkor véletlenül se mondjunk olyat hogy:"Janika,ügyes kisfiú vagy!"mert a "kisfiú" szó erősítheti benne a nemi identitást.Ez szerinte pedig azért baj mert nem lehet tudni hogy később a gyerek milyen nemű szeretne lenni.Így elvesszük a választási lehetőséget a gyerektől.
Ilyen és ehhez hasonló elmebeteg ideológiák tarkítják a mai balliberális oldal eszméjének tárházát.A Fidesz egyik legjobb lépése volt hogy gátat vetett ennek az őrületnek.
"ha megdícsérünk egy kisgyereket,akkor véletlenül se mondjunk olyat hogy:"Janika,ügyes kisfiú vagy!"mert a "kisfiú" szó erősítheti benne a nemi identitást.Ez szerinte pedig azért baj mert nem lehet tudni hogy később a gyerek milyen nemű szeretne lenni."
A hányinger keringet... :(
Ezeket börtönbe!
Vannak dolgok, amelyekben nem választhatunk. Hiába szeretek én repülni, nem lehetek madár, hiszen nincsen szárnyam hozzá. Embernek születtem, emberként viselkedek, ember módra élek. Nevelhetnek engem madárként, akkor sem lesz belőlem soha az. Nevelhetnek úgy is, hogy meghagyják nekem a választás lehetőségét, azáltal, hogy kiölik belőlem az emberi öntudatot, és támogatnak abban, hogy tojásokon üljek abban a reményben, hogy ki tudom őket költeni. Ettől még ember maradok. De azt, amit gyermekként nem tanulok meg az emberi viselkedésről, később már sokkal nehezebb lesz elsajátítanom, egész életemen át összezavart, önértékelési gondokkal küszködő szerencsétlen leszek.
Extrém a példa, de azt hiszem, érthető. A gyerekek legtöbbje boldog attól, hogy kisfiú, és kislány lehet, kisfiús-kislányos identitással, nemspecifikus nevelési módszerekkel. Néhány kivétel miatt pedig mindenkit megfosztani a gyermekkori nemi identitásától barbár cselekedet, ami nélkülöz minden empátiát.
"Extrém a példa, de azt hiszem, érthető. A gyerekek legtöbbje boldog attól, hogy kisfiú, és kislány lehet, kisfiús-kislányos identitással, nemspecifikus nevelési módszerekkel. Néhány kivétel miatt pedig mindenkit megfosztani a gyermekkori nemi identitásától barbár cselekedet, ami nélkülöz minden empátiát."
:)
Ezt gyönyörűen megfogalmaztad! Kőbe kéne vésni.
12:59:
Valószínűleg a ti óvodátokban egy olyan vezető óvónő dolgozott, aki jó szakember is volt, nem csak MSZP szimpatizáns (és erősebb volt benne a gyerekek iránt érzett felelősség, mint a párthűség). Hálaistennek ilyen is van, több kellene belőle.
Számomra az, hogy még ő is semmibe vette a törvényt, éppen azt bizonyítja, hogy a törvény nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!