Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hiányozna valakinek az RTL...

Hiányozna valakinek az RTL klub vagy a tv2, ha eltűnnének, mint médiacsatornák?

Figyelt kérdés
úgy vélem lényegében az a két csatorna nem ér semmit sem ,csak folytonosan butítják vele a népet.
2011. jan. 7. 00:11
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Mellesleg a magyar foci is szar mégis megnézzük, vagy csak belenézünk .Igy vagyunk egy-egy műsorral is.Én például egy-egy műsort egy-egy érdekes csaj megjelenéséért nézem.Nem az eszéért vagyok oda !
2011. jan. 28. 09:16
 52/54 anonim ***** válasza:

"A te dolgod. De nekem ennél többet ér a gyerekeimmel játszani,elmenni focizni,vagy mint NB 1-es asztaliteniszezőnek edzeni. Hidd el sokkal jobb kikapcsolódás,én is komoly szellemi munkát követően választom ezt.De szíved joga,ha téged ez kikapcsol,és a gyerek sem látja,ámen!"

Nincs gyerekem.

2011. jan. 28. 12:25
 53/54 anonim ***** válasza:
Akkor meg főleg ne adj szülői tanácsokat. Ha lesznek gyerekeid,másképp látsz majd mindent,hidd el.
2011. jan. 28. 22:07
 54/54 anonim ***** válasza:
Itt nem a szülői tanácsokról van szó, hanem arról, hogy én mint felnőtt ember is szeretnék emberi időben szórakoztató műsort nézni. Nehogymár csak rajzfilmek és családi vígjátékok menjenek a legnézetebb csatornán, mint karácsonykor, csak azért, hogy a gyerekek ne lássanak csúnyát. Igenis a szülő felelőssége, mit néz a gyereke, nem pedig a tv csatornáé.
2011. jan. 28. 22:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!