Hiányozna valakinek az RTL klub vagy a tv2, ha eltűnnének, mint médiacsatornák?
nekem ugyan nem!
ma már más lehetne a mondás: Arra van igény, amit eléd raknak! Szóval szerintem meg kéne őket szüntetni! a demokráciát ne keverjük ide! valóban fontos a véleménynyilvánítás, de ezeken az adókon nem vélemények mennek (leszámítva a Heti Hetest, ahol csak Orbán, meg a szegények kigúnyolása+ Jáksó nemzőképtelensége megy, ami már unalmas), hanem szintiszta butyutaság! Ezeket a valósgázshowkat is meg kéne szüntetni, tök fölösleges, mi mindent kb. 5 év késéssel veszünk át, sajnos most ezt a szennyet is!
az meg nem érv, hogy nem kell nézni, ugyanis van akinek sajnos tényleg ez az egyetlen szórakozása, őket meg ne ezekkel a hülyeségekkel bombázzuk már!
Arra nem gondoltatok hogy ha az átlag magyar hazaér 8 óra gürizés után,akkor fáradtan leül a TV elé és nézi?Nem sokaknak van energiája arra hogy még filmeket töltsenek le,vagy valami.Így pedig bekapcsolja a TV-t és mivel ez a kínálat ezt nézi.1 kiadós 8 órás fizikai munka után már nem érdekli a színvonal.És ez belerögződik az emberekbe.
Persze attól vannak műsorok amiket én is megszüntetnék.
Nem nézek igénytelen műsorokat! De ha ezeket az adókat betiltanák,akkor tiltsák be a Hír-Tv-t is! Az többet hazudik,mint az összes együttvéve.
Az sem igaz,hogy ha valaki fáradtan ér haza,csak a Fábrit meg a Való Világot nézheti! Vannak csatornák,ahol tudományos műsorokat,természetfilmeket stb.lehet nézni.
Nem csak azzal van baj,hogy a műsorok csapnivalók,hanem azokkal,akiknek ez tetszik! Ha egy műsornak alacsony a nézettsége,azt leveszik a műsorról.
Vajon hányan néznének meg egy Ibsen-drámát,vagy egy opera-közvetítést? Igényes,színvonalas műsorokra nincsen igény!
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:39
De, éppen hogy mi is gondoltunk ilyenekre Sőt, én is ilyen "sokatdolgozó" típus vagyok. Két műszakban járok egy gyárba dolgozni, utazással együtt 1 nap 12 órám megy a munkára, ami elég fárasztó tud lenni, mégsem igénylem, hogy baromságokkal bombázzák az amúgy is lefárasztott agyam, mivel kimerült állapotban sokkal inkább be tudja fogadni ezt az ostoba értékrendet is, hát még a gyerekeim...
De szerencsétlen sorstársaimat, akik egyáltalán nem ilyen ellenállóak, mint én és teljes mértékben átadják magukat ezeknek az ökörségeknek, azokat igenis meg szeretném menteni, mert hát mégsem nézhetem ölbe tett kézzel, hogy szétrohad a környezetem gondolkodásmódja és értékrendje.
És most ne gyertek azzal, hogy ugyan én mit foglalkozok ezzel, nem az én dolgom, azoknak fel szeretném hívni arra az apróságra a figyelmét, hogy minden áldott nap ezekkel az emberekkel kell találkoznom, beszélgetnem velük, velük kell egy társadalmat alkotnom, egy munkaközösséget a munkahelyünkön és közben nem lehet velük jobb témát megütni, mint az említett TV-adók műsorkínálata.
Szóval baromság, hogy tényleg nincs hozzá közöm, hogy ők milyenek, mivel fél nap velük vagyok szinte és igenis szeretném, ha feljebb kerülnének értékrendben egy proli színvonalánál.
"De ha ezeket az adókat betiltanák,akkor tiltsák be a Hír-Tv-t is! Az többet hazudik,mint az összes együttvéve."
akkor a politikai korrektség jegyében az ATV-t is! :D
ritkán szoktam tv-zni, de amikor igen, akkor általában ezekből nézegetek, kapásból néhány színvonalas műsor: House, Monk a flúgos nyomozó, Tequila és Bonetti, dr. Csont, A mentalista (most már átrakták a cool-ra megy, de sokáig az RTLen ment), Helyszínelők, Dokik, Sliders, Odaát, A rejtély.
KOrábban ezeken ment a két kedvenc sorozatom is, az Igazságosztó és a Columbo
EZek csak azok, amik az én ízlésemmel egybevágnak, másnak biztos bejön még más is (Gyilkos számok mondjuk), meg ha magyar csatornán megy néha jó film, akkor általában ezeken (nincs filmcsatornánk).
Amikor meg olyan jön, amit primitívnek tartok (valóvilág, mindenféle celebezés), akkor értelmes ember lévén felveszem a távirányítót, és el- ill. kikapcsolom a tv-t. Értelmes ember képes a normális dolgokat nézni, és a nem azokat meg nem.
A primitív ember meg vagy nézi mindet agy nélkül, vagy fröcsög mindre agy nélkül, hogy szüntessék be az egészet...
Hát egyik sem értelmesebb a másiknál.
azt elfogadom, hogy valaki mondjuk a valóóvilág vagy hasonlók ellen ágál (amikből szerencsére már kevesebb van, hogy nincs már mónika meg társai), és mondjuk azzal jön, hogy ilyeneket ne adjanak a tv-ben.
Az viszont a szellemi korlátoltság ékes bizonyítéka, amikor erre föl elkezd hőbörögni, hogy akkor az egészet tiltsák be.
Érdekes dolog ez.
Senkinek se hiányozna. Senki se nézi. Mint amikor szóba kerül Győzike, őt se nézte senki. Ennek ellenére, mind azok akik nem nézték, sőt TV-jük sincs, és azon is csak a Discovery megy, mindent tudtak Győzikéről.
Nekem ez nagyon fura.
Szóval, ha ez a két csatorna értéktelen szenny, és senki se nézi, akkor hogy a fenébe lehet, hogy mégis a fél ország ezt bámulja? Persze, lefogadom, majd jön a magyarázás, hogy én aztán nem nézem...persze, persze. Nem nézitek. Tudom én, elhiszem, hogyne.
Na mindegy, mi egy ilyen álszent társadalom vagyunk.
A másik dolog az, hogy na és akkor mi van ha ezek szenny csatornák? Engem nem zavar. Nem érdekel. Nem tud bosszantani. Csak olyan műsort nézek meg ami érdekel, ami nem érdekel, azt nem nézem, és így nem is bosszant.
Aztán csuda érdekes, hogy megakarjátok szabni, hogy ki mit nézzen. Mégis mi jogon? Ez tudtommal (egyelőre) demokrácia. Mindenkinek joga van ahhoz is, hogy ezt a két ,,szenny" csatornát nézze.
Mit fáj ez nektek?
Ostoba, begyöpösödött felfogás, azt hiszitek a népet nevelni kell, sőt nektek kell nevelni, és nektek kell ráerőszakolni az akaratotokat másokra!
Hát nem! A demokrácia nem így működik, csak többet között nálunk még ezt sem sikerült megtanulni.
Aztán még ott van az is, hogy semmi belátással nem vagytok a másik iránt. Semmi tolerancia nincs bennetek. Ezt se sikerült megtanulni.
De még ez sem elég, hiszen mindezt a buta demagógiával párosul.
Ugyanis, a TV2/RTL pároson nem csak a buta sorozatok, meg ostoba ,,celebek" vannak. Vannak ott más, értékesebb műsorok is, csak hát ügye, az értelmetek addig már nem terjed ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!