Hiányozna valakinek az RTL klub vagy a tv2, ha eltűnnének, mint médiacsatornák?
Figyelt kérdés
úgy vélem lényegében az a két csatorna nem ér semmit sem ,csak folytonosan butítják vele a népet.2011. jan. 7. 00:11
44/54 anonim válasza:
Nekem is csak a barátok közt. De reklám nélkül!!!
45/54 anonim válasza:
sokan azt mondják, hogy nem hiányozna neki egyik adó sem.............
hát hogy lehet ilyet íni
ez a két adó, ami ér valamit, az összes jó műsort ezeken adják.
itt már drogokhoz hasonlítják a valóvilágot stb....felháborító!
de erre én azt mondom, hogy az vesse rám az első követ aki még soha egyetlen részt sem nézett meg a valóvilágból vagy a Jóban rosszban-ból meg hasonló JÓ (!!!!) és érdekes műsorokból
46/54 anonim válasza:
"itt már drogokhoz hasonlítják a valóvilágot stb....felháborító!" Megkockáztatom hogy ez még a drognál is szörnyűbb. Mert mit lát a gyerek a tévében? És most nehogy azzal gyere hogy a szülő miért engedi nézni neki mert bokán rúglak a neten keresztül. Ha egy barátjánál van nem tudod megakadályozni,legfeljebb megpróbálhatod vele megígértetni,hogy ő nem fogja nézni. A gyerek példaképe pedig ezek A SEMMITMONDÓ SZÁNALMAS BUNKÓK LESZNEK,mert az egyik nagyokat tud fingani,a másik rondán beszél,vagy épp kúr valakivel.Én mint újdonság az első részből láttam egy-két epizódot,és tényleg megnéztem sok hasonló műsor elejét. De amíg én tudom hogy ez mekkora egy szemét,a gyerek nem biztos,főleg ha még normális szülei sincsenek. Jó lenn ha a médiatörvény az ilyen műsorokkal kezdené. Egy jóérzésű embernek sem hiányozna.
47/54 anonim válasza:
Gyerek, gyerek... Felnőtt emberek is élnek a világon, akik viszont szeretnének szórakoztató, agyzsibbasztó műsort nézni, és nem mindig a tudományos filmeket. Napi 8 órában természettudománnyal, képletekkel és számokkal foglalkozom, miért ne lazíthatnám el az agyam egy háromnegyed órás hülyeséggel? Tudom jól, hogy színvonaltalan szar, de könyörgöm, nem lehet mindig okosodni, komolykodni. A szülők majd szépen átrakják a gyerekcsatornára a tv-t, mert jól tudják, hogy az RTL célközönségébe nem tartoznak bele, így láthatnak nem nekik való dolgokat. Ennyi.
48/54 anonim válasza:
A te dolgod. De nekem ennél többet ér a gyerekeimmel játszani,elmenni focizni,vagy mint NB 1-es asztaliteniszezőnek edzeni. Hidd el sokkal jobb kikapcsolódás,én is komoly szellemi munkát követően választom ezt.De szíved joga,ha téged ez kikapcsol,és a gyerek sem látja,ámen!
49/54 anonim válasza:
Tekintve, hogy a lakosság döntő többsége azokat nézi, úgy, hogy egy kábeltévé-előfizetés ára kb 3-4 csomag cigié, szerintem igen.
50/54 anonim válasza:
A TV-2,RTL-klub,mindkettő bútító műsorokat ad,tele "Celebekkel,kik a primítívség mintaképei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!