Hiányozna valakinek az RTL klub vagy a tv2, ha eltűnnének, mint médiacsatornák?
Jól véled kérdező.
A XXI.század, Házon kívül,Showder Klub, na meg a Fábri showból az első 10perc amit szeretek. A 7i7es már nem kell mert nagyon az az érzésem mintha ott mindenki a Gálvölgyinek akarna megfelelni.
A bűnügyi filmek , dr house a telenovellák és az ilyen sztáros izék fizikai fájdalmat okoznak nekem ha néznem, már ha látok belőlük 1 percet is mielőtt megtalálnám a távirányítót.
Nem hiányozna egyik sem nekem már csak azért sem mert ha jól tudom az egyik német a másik pedig amcsi tulajdonú.
A tv értékeket és viselkedés mintákat közvetít.Belemegy a tudatalattidba akkor is ha nem akarod.Tényleg jobban oda kellene figyelni arra ,hogy milyen műsorokat raknak elénk
és nekünk is , hogy mit nézünk meg és mit hagyunk hogy nézzenek a gyermekeink.Emlékszem rá amikor Sztorgof Mihályt megvakították , mi is megvakítóst játszottunk a napköziben , a nevelőnők nem értették mi ez az ordítozás:DD és azt se feledjük ,h Izaura kiszabadítására 400ezer ft gyűlt össze anno:DD.Most is jól jövedelmez a betelefonálós kvízműsor és a jóslás.Szerintem nem volna szabad hagyni ,hogy embereket átverjenek ilyesmikkel! Nem kéne teljesítmény nélküli emberkéket követendő mintaként mutogatni a tvben.Se éneklés gyanánt dünnyögő cigányokat sztárolni, amikor tele vagyunk nagyon sok eredményes és értelmes sportemberrel akiket persze jól elhallgatnak.Sokan közülük tudnának normális mintákat mutatni és valódi értékeket, okosságokat mesélni.Nem feltétlenül a mostani aktív sportolókra gondolok.És nem is muszáj sportoló legyen de valami teljesítményt tudjon már felmutatni ha már a tvben ossza az észt.
Most nem bagyigyüjtésre és az odideodid eléneklésére gondolok.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:55
nem vagyok Jobbikos, de egyetértenék a beszüntetésükkel!
Lassan több a reklám, meg a fosadék műsör, sorozat, miegymás, mint a film! (ha van, akkoris csak az amit 100-or adtak már--->erre jön, hogy nincsen pénzük, neeeee)
Olyan a TV2 és az RTL Klub mint a drog. Ha egyszer valaki nem akar ugyan, de megnéz egy való világ részt azután érdekli a következő is. És a végén már annyira érdekli, hogy még a belevaló világot is képes megnézni. Kérdem én, akik itt fel vannak háborodva, hogyha be tiltanák, hogy akkor mennyire nem lenne demokrácia, meg, hogy nyugodtan el lehet kapcsolni stb. Vajon a drogoknál is azt mondjátok, hogy nyugodtan szívjon be, hisz az ő ügye. A lényeg, hogy ez is ugyan olyan függőséget tud okozni mint bármi más. És ezzellen tenni kell valamit.
Remélem érthető voltam :)
Nem hiányozni,mivel pont ezt a két csatornát nem nézem!
Én spektrumot,discoveryt és national szoktam nézni.
Szerintem ezek a legértelmesebb csatornák!
De viszont a jó kis V1 vissza hozhatnák,mert ott jó kis muzsika ment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!