Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hiányozna valakinek az RTL...

Hiányozna valakinek az RTL klub vagy a tv2, ha eltűnnének, mint médiacsatornák?

Figyelt kérdés
úgy vélem lényegében az a két csatorna nem ér semmit sem ,csak folytonosan butítják vele a népet.
2011. jan. 7. 00:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
88%
Hiányozna Marichuy
2011. jan. 7. 14:13
 22/54 anonim ***** válasza:
45%
Én csak NatGeo-t és Discovery-t nézek, mert ezeken mennek olyan műsorok,amik érdekelnek. Nem szeretem a kereskedelmi csatornákat, mert nem adnak olyan műsort,ami számomra érdekes lenne. Viszont vannak olyan szegényes életű,jellemtelen emberek,akiket szórakoztat egy Mónika show, vagy egy Valóvilág. És erre szokták az ismerőseim azt mondani, hogy " de az már annyira sz*r, hogy már jó..." Ha nekik ez kell, hát nézzék. Nem erőltethetem rá senkire sem, hogy igenis nézzen Discovery-t,mert az értelmes, ha őt az nem érdekli. Aki nem van szépérzéke és tartalmas élete az biztos, hogy nem fog leülni a Mónika show-t nézni,és nyilván a gyerekeit is úgy neveli, hogy neki se legyen. Nálunk a család folyton nézte az idétlen celeb műsorokat,s nem értették, hogy én miért nem veszek részt az össznépi esti tévézésen. Aztán mondtam nekik, hogy engem ezek nem érdekelnek,inkább nézek valami tudományosat,amiből esetleg tanulhatok is. Azóta egyre gyakrabban megy esténként a nappaliban található TV- is Discovery vagy NatGeo. Én egy szóval sem mondtam nekik, hogy ezt nézzék, rájöttek maguktól, hogy ez sokkal értelmesebb. Anyám, aki a legnagyobb Joshi Barath-fan volt, most ő mondja a legjobban, hogy mekkora hülyeség és népámítás az egész. Szóval szerintem idővel az emberek is rájönnek majd, csak biztatni kell őket. Viszont, ha hirtelen megfosztják őket a "szenny" csatornáktól, akkor lázadozni fognak,dacosak lesznek és nem önszántukból fognak mást nézni,hanem azért,mert csak az van...A szennyre sajnos mindig lesz igény.
2011. jan. 7. 14:36
 23/54 anonim ***** válasza:
24%
* Akinek van szépérzéke... (javítás)
2011. jan. 7. 14:38
 24/54 anonim ***** válasza:
87%
mamáméknak csak 3 csatornájuk van, ha ez a kettő nem lenne akkor csak az m1-et tudná nézni
2011. jan. 7. 16:21
 25/54 anonim ***** válasza:
87%
szerintem amúgy tök mindegy, hogy vannak, nekem nincs bajom velük, de akinek meg van baja, az miért foglalkozik velük, és miért nem nézi a többi 50 csatornát?
2011. jan. 7. 20:59
 26/54 bumbi02 ***** válasza:
100%

Nem is értem, hogy még van olyan, aki képes leülni azt a fáradt valóvilágot, mónikashowt nézni, majd a BK. 56342158774.-részét is megnézik,ami szinte teljesen ugyan az,mint a többi...Különösebben a TV2 sem hatna meg,ha eltűnne, bár ezen szeretem a Jóban Rosszbant. Ha ezt meglehetne tartani valamelyik másik csatornán, akkor felőlem a TV2 is mehet az RTL sorsára.

azér vicces h leszólod a bk-t mikor a jóban rosszban ugyanaz csak más cimmel és ott kávéház helyett kórház van...

amugy hülyeség lenne.. valószinüleg hogyha nem lenne nézettségük nem lenne ekkora keresetük, nem maradnának fenn hogyha senki se nézné.. manapság még a legkisebb falukban is elérhető már 10 csatorna, lehet válogatni, váltogatni.

2011. jan. 7. 21:33
 27/54 anonim ***** válasza:
49%

Akkor menjen a viasat és társai is, ahol a szeretem a seggem, meg ilyenek mennek.

De a köztévének sem a fos szappanoperákat és tűzvonalbant kellene leadni.

A házon kívül, a XXI. század azért hiányozna.

2011. jan. 7. 21:40
 28/54 bumbi02 ***** válasza:
63%
igazából nem az rtl-t meg tv2t kell megszüntetni hanem a genny müsorokat mint az asztroshow, meg a mónika show (r.i.p.)
2011. jan. 7. 22:06
 29/54 Sz1u ***** válasza:
68%

Egyáltalán nem azért, hogy ellenkezzem az itt kommentezők többségével, de igenis hiányozna az RTL-Klub és a TV2, ha betiltanák, megszűnne, vagy mittom' én mi történne! Ezek is színfoltok! A szabad választás lehetősége mindenki előtt ott van (értsd: távkapcsoló)!

"csak folytonosan butítják vele a népet" - írja a Kérdező.

Nos, csak azokat butítják, akik vevők is rá... (lásd.: az előzőekben a távkapcsolót!)

Pölö: ha Te nem szereted a spenótot, hiába kínálják, nem eszed meg... ugye?

Igen-igen meg kell válogatni (a szavahihetőség szempontjából) akár a természetcsatornákat is, a hírcsatornákról már nem is beszélve...

Egyébként miért pont ezzel a két csatornával van kifogásod?

2011. jan. 26. 23:31
 30/54 anonim ***** válasza:
0%

Dehogy hiányozna.

Amúgy nem betiltatni kéne őket, hanem a mocskolódó, alpári műsorokat kellene megszüntetni.

Jah, meg fizetőssé tenni őket, (vagy más csatornákat is ingyen foghatóvá, de ugye tudjuk, hogy az 80% reklámmal járna és 20% műsorral) mert sok helyen csak ez fogható, más csatorna nem, és úgy mit nézzen az ember, ha nem vacsoracsatát, halatortánt, barátokot és jóbanrosszbant?

Maunikát nem is említem...

2011. jan. 26. 23:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!