Hiányozna valakinek az RTL klub vagy a tv2, ha eltűnnének, mint médiacsatornák?
Nem is értem, hogy még van olyan, aki képes leülni azt a fáradt valóvilágot, mónikashowt nézni, majd a BK. 56342158774.-részét is megnézik,ami szinte teljesen ugyan az,mint a többi...Különösebben a TV2 sem hatna meg,ha eltűnne, bár ezen szeretem a Jóban Rosszbant. Ha ezt meglehetne tartani valamelyik másik csatornán, akkor felőlem a TV2 is mehet az RTL sorsára.
azér vicces h leszólod a bk-t mikor a jóban rosszban ugyanaz csak más cimmel és ott kávéház helyett kórház van...
amugy hülyeség lenne.. valószinüleg hogyha nem lenne nézettségük nem lenne ekkora keresetük, nem maradnának fenn hogyha senki se nézné.. manapság még a legkisebb falukban is elérhető már 10 csatorna, lehet válogatni, váltogatni.
Akkor menjen a viasat és társai is, ahol a szeretem a seggem, meg ilyenek mennek.
De a köztévének sem a fos szappanoperákat és tűzvonalbant kellene leadni.
A házon kívül, a XXI. század azért hiányozna.
Egyáltalán nem azért, hogy ellenkezzem az itt kommentezők többségével, de igenis hiányozna az RTL-Klub és a TV2, ha betiltanák, megszűnne, vagy mittom' én mi történne! Ezek is színfoltok! A szabad választás lehetősége mindenki előtt ott van (értsd: távkapcsoló)!
"csak folytonosan butítják vele a népet" - írja a Kérdező.
Nos, csak azokat butítják, akik vevők is rá... (lásd.: az előzőekben a távkapcsolót!)
Pölö: ha Te nem szereted a spenótot, hiába kínálják, nem eszed meg... ugye?
Igen-igen meg kell válogatni (a szavahihetőség szempontjából) akár a természetcsatornákat is, a hírcsatornákról már nem is beszélve...
Egyébként miért pont ezzel a két csatornával van kifogásod?
Dehogy hiányozna.
Amúgy nem betiltatni kéne őket, hanem a mocskolódó, alpári műsorokat kellene megszüntetni.
Jah, meg fizetőssé tenni őket, (vagy más csatornákat is ingyen foghatóvá, de ugye tudjuk, hogy az 80% reklámmal járna és 20% műsorral) mert sok helyen csak ez fogható, más csatorna nem, és úgy mit nézzen az ember, ha nem vacsoracsatát, halatortánt, barátokot és jóbanrosszbant?
Maunikát nem is említem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!