Milyen jogon veszi el a fidesz a magánnyugdíjakba rakott pénzt, illetve akadályozza meg, hogy ez működhessen továbbra is?

"mesélj, hogy miért is biztosabb az állami!"
Vö. 1923, 1946.

"ez egy tipikus troll stílus. ennyi."
Te meg csak szimplán hülye vagy.Ennyi.A nyugdíjrendszer meg nem érdekel.Összvagyonom kb. 500 milliót tesz ki,abszolút nem izgat ki adja a nyugdíjamat.De a magánpénztárak könnyen megszűnhetnek,a pénz meg oda valami offshore-ban.Ne felejtsük,hogy ezek az emberek mind az mszp köreiből tevődtek össze,szerintem a legtöbb már most sem tudná kifizetni a beszedett összeget.Remélem majd jól megjárod ha ott tartod,és mikor kéne,majd széttárják a karjukat,ha egyáltalán még meg lehet találni őket.

"mesélj, hogy miért is biztosabb az állami"
Mert végre nem szocik kezében van!

Láttam én már bedőlt biztosítót, bankot, takarékot Magyarországon. Emlékszik még valaki a csattanó bilincsekre ?
A képlet mindenhol ugyanaz volt. Pénz valahol a Kajmán szigetek környékén, a vezetők eltűntek, a kisbefektetők/biztosítottak stb. meg csak néztek dühösen.
És egyesek megint vakon hisznek az ügyfélkábításnak.
Nem tartom bomba biztosnak a magánnyugdíj pénztárakat sem.
Ahova egy magyar bankár + néhány politikus beteszi a lábát, isten óvja a többi ügyfelet.

Utolsó, te aztán nem semmi vagy...
És szerinted mi lesz vele ott az "egyéni számládon"???
Egy sor egy papiron. És ennyi. A nyugdijadat ugyanis nem ezután kapod, semmire nem mész vele, hogy abban a sorban 23 Ft, vagy 4 millió van-e irva, többé senkit nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!