Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! A kormány eddigi...

Bumbi02 kérdése:

Fideszesek! A kormány eddigi munkájában mit találtok jónak?

Figyelt kérdés
Mivel tegnap olyan sok Fideszes volt, és még büszkélkedtek vele mennyien vannak, kiváncsi lennék az ő véleményükre, miszerint a kormány eddigi törvényei, lépései, tervei közt mit tartanak pozitivnak és miért. És csak a kérdésre válaszoljatok.
2011. jan. 5. 17:25
1 2 3 4 5 6
 51/51 A kérdező kommentje:

Milyen jobboldaliak? És milyen információk alapján? A konkrétumok érdekesek, nem a címkék.

Németország (CDU), Franciaország (UMP) jobbközép pártok...

miért fontos a sajtó? nem fontos nekem. én is tudok gondolkozni, csak vannak elvakultak a fideszesek közt akiknek ha azt mondom hogy szerintem ez a sajtószabadság ellen van, mert nem lehet korlátozni hogy egy hiradóba mit mondjanak be, mert nem lehet egyetlen egy párthoz hü médiafelügyeletet csinálni, és gumi szabályokkal büntetni mindenkit aki nem tetszik.. akkor azt mondják hogy csak azé mondom me balos vagyok, meg libsi vagyok stb.. csak észre kéne venni hogy nem csak a balosok és a libsik mondják ezt.. ezért példálózok a "külföldi" (utánad már csak idézőjelbe) sajtóval... és honnan tudod hogy hogy müködik a külföldi sajtó? szerinted egy Economist, Financial Times, New York Times, Reuters szintü újság majd csak úgy téma ismeret nélkül valamit firkant? ez nem a blikk... ne keverd a kettőt..

2011. jan. 10. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!