Fideszesek! A kormány eddigi munkájában mit találtok jónak?
Tisztában leszünk vele, hogy az MSZP elherdálta az ország pénzét, és emiatt több pénzre lesz szüksége az államnak, hogy talpra állíthassa Magyarországot.
Minket, fideszesek nem ilyen materialista-kádárista fából faragtak, ha tudjuk, hogy kicsit meg kell húznunk a nadrágszíjat, hogy az országnak jobb legyen, akkor húzzuk!
bezzeg a 300 forintos vizitdijból még népszavazást is kellett tartani, bezzeg mikor a Bajnai mondta hogy meg kell huzni a nadrágszijat akkor őt szidtátok.. tehát Orbán szorithat, Bajnai ne. értem.
Ez is szép? *****
Kicsit sem járatja le az országot...
* Automatikusan eltávolított tartalom.
"Fideszesek! A kormány eddigi munkájában mit találtok jónak?"
Az új adótörvényeket, az IMF-ről való leszakadást, a kmanyup-rendszer államosítását, a közbiztonság védelmében hozott szigorító intézkedéseket.
na legalább mostmár tudom, hogy a piratebay-t magyarok üzemeltetik! :D
A válasz írója 50%-ban hasznos válaszokat ad.
Már többször láttam a válaszaidat itt, és meg kell, hogy mondjam te egy álomvilágban élsz!
Amúgy bumbi02 ne szabd meg nekem, hogy mire válaszoljak, ezt ebben a kategóriában úgysem lehet betartani!
ja és nem vagyok Fideszes így rám nem vonatkozik a kérdés, csak kíváncsi voltam a válaszokra!
ma 17:54
El is várom, hogy legyenek megszorítások. A költségvetési hiány leszorítása fontosabb, mint az ingyenélő rétegek pátyolgatása.
18:09
"Mint ezt már több helyen kifejtettem nagyon szép dolog a 16%os adókulcs, csak ahhoz képest túl kevés embert érint hogy mekkora lyukat üt a költségvetésbe..."
Olyan kevés embert talán mégsem érint, ha akkora "lyukat" tud "ütni".
Még önmagadnak is ellentmondasz, miközben keresed az indokokat a kormánnyal szembeni gyűlölködésre. Tipikus ballib tempó.
Az új adótörvényeket, az IMF-ről való leszakadást, a kmanyup-rendszer államosítását, a közbiztonság védelmében hozott szigorító intézkedéseket.
A kmnyp-k államositásába mi a pozitiv? miért nem döntheti el az ember magának hogy mnyps akar-e lenni? mér kell megzsarolni hogy lépjen csak vissza? miért veszteséges az mnyp hogyha egyszer van infláció feletti hozam?
közbiztonság védelmében? nem sokat változott.. apám mobillját ellopták 17 ezer forint érték, visszautasitották a feljelentését miszerint nem inditanak ezért nyomozást ismeretlen tettes ellen.. javult ja.
Még valami:
"egész európa rólunk beszél és nem pozitivakat mondanak rólunk."
Nem egész Európa, hanem az európai újságírók egy része.
A vinnyogó újságírók összekeverése egész országokkal vagy földrészekkel - ez is egy tipikus ballib húzás :)))
ma 18:18
Pontosan tudod, hogy nem 300 Ft-ról szólt az a szavazás. Csak úgy teszel, mintha nem tudnád. Vagyis hazudsz, demagóg vagy, akárcsak nagy példaképed, Feri.
18:30
"A kmnyp-k államositásába mi a pozitiv?"
Az, hogy segíteni fog csökkenteni az áht hiányát és az államadósságot, valamint csökkenti a korrupciót.
"miért nem döntheti el az ember magának hogy mnyps akar-e lenni?"
Eldöntheti. Bárki ezután is részt vehet magánnyugdíj-programokban. A KÖTELEZŐ magánnyugdíjpénztárban való részvételt te miért nevezed úgy, hogy "eldöntheti magának"? Ki dönthette el, amikor kötelezően előírták a belépést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!