Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá hogy tünteté...

Mit szóltok hozzá hogy tüntetés lesz a médiatörvény ellen?

Figyelt kérdés

Facebook-on láttam a hírt hogy tüntetés lesz a magyar sajtószabadságért.

Idő

2011. január 14. · 18:00 - 21:00

Helyszín Budapest

Kossuth tér

Ebben a pillanatban majdnem 3000 ember jelezte hogy ott lesz.Ti elmentek?Mi a véleményetek erről az egészről?

2011. jan. 4. 11:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kéne ezzel törődni, sokkal fontosabb dolgokat kéne előbb megszavazni => amit a kormány csinál látszatpolitika
2011. jan. 4. 15:35
 22/24 anonim ***** válasza:

akkor menj politikusnak és csináld jobban..

Az menjen tüntetni aki továbbra is ilyen való világ, ezek megőrültek meg mit tom én mit akarnak nézni.hajrá remélem legalább 20-an lesztek és nyugi minden híradó be fog róla számolni, akik meg azt írják hogy ez nem a tömeg akarata azok egy számot jegyezzenek meg 2/3!!és nem fideszes vagyok csak mert ezzelfogtok jönni

2011. jan. 4. 16:44
 23/24 doboszoli ***** válasza:

Ma 11:23

RESPECT!!

2011. jan. 4. 18:55
 24/24 anonim ***** válasza:
Vidéki vagyok,így sajnos nem tudok elmenni, de ha majd nálunk lesz akkor mindenképpen ott leszek. Leginkább a Petőfi rádió újbóli átalakítása miatt aggódom, mert akkor az egyetlen értékes dolgot tennék tönkre ami az utóbbi időkben volt.
2011. jan. 4. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!