Mit szóltok hozzá hogy tüntetés lesz a médiatörvény ellen?
Figyelt kérdés
Facebook-on láttam a hírt hogy tüntetés lesz a magyar sajtószabadságért.
Idő
2011. január 14. · 18:00 - 21:00
Helyszín Budapest
Kossuth tér
Ebben a pillanatban majdnem 3000 ember jelezte hogy ott lesz.Ti elmentek?Mi a véleményetek erről az egészről?
2011. jan. 4. 11:00
21/24 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ezzel törődni, sokkal fontosabb dolgokat kéne előbb megszavazni => amit a kormány csinál látszatpolitika
22/24 anonim válasza:
akkor menj politikusnak és csináld jobban..
Az menjen tüntetni aki továbbra is ilyen való világ, ezek megőrültek meg mit tom én mit akarnak nézni.hajrá remélem legalább 20-an lesztek és nyugi minden híradó be fog róla számolni, akik meg azt írják hogy ez nem a tömeg akarata azok egy számot jegyezzenek meg 2/3!!és nem fideszes vagyok csak mert ezzelfogtok jönni
24/24 anonim válasza:
Vidéki vagyok,így sajnos nem tudok elmenni, de ha majd nálunk lesz akkor mindenképpen ott leszek. Leginkább a Petőfi rádió újbóli átalakítása miatt aggódom, mert akkor az egyetlen értékes dolgot tennék tönkre ami az utóbbi időkben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!