Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá hogy tünteté...

Mit szóltok hozzá hogy tüntetés lesz a médiatörvény ellen?

Figyelt kérdés

Facebook-on láttam a hírt hogy tüntetés lesz a magyar sajtószabadságért.

Idő

2011. január 14. · 18:00 - 21:00

Helyszín Budapest

Kossuth tér

Ebben a pillanatban majdnem 3000 ember jelezte hogy ott lesz.Ti elmentek?Mi a véleményetek erről az egészről?

2011. jan. 4. 11:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
19%

Ha ép elméjű vagy akkor miért hozod fel a médiatörvénnyel kapcsolatban egyből Észak-Koreát, ahol még azt sem tudják az emberek, hogy már járt az ember a holdon?

Te is csak egy anti-fidesz-droid vagy, akit a Jobbik, MSZP, SZDSZ gyűlölködő bandája beprogramozott, hogy időnként elüvöltsd magad, hogy "DIKTATÚÚRA!"

2011. jan. 4. 11:19
 12/24 anonim ***** válasza:
76%
nem véletlenül hoztam fel, de aki annyira troll és hülye mint te, az nem fogja megérteni a hasonlatot. nem baj. és tudom-tudom, szoci vagyok:) idióta fideszbirka.
2011. jan. 4. 11:23
 13/24 anonim ***** válasza:
27%

"Szóval akik kimennek tűntetni azok abszolút nem a fejlődést fogják képviselni, hanem az MSZP-SZDSZ stílusú anarcho-kapitalizmust.

"

ez így van... ha arra járnék akkor max kiröhögöm őket

14/24 anonim ***** válasza:
89%

"tüntetés lesz"

Legyen is!

Most legalább bebizonyíthatja az Orbán horda, hogy

ők bezzeg kitörő örömmel fogadják a tömeg megnyilvánulását,

ők bezzeg nem lövetnek gumilövedékkel,

ők bezzeg nem alkalmaznak vízágyút, könnygázt...

ők bezzeg...

ők bezzeg felismerik "népakaratot"

15/24 anonim ***** válasza:

"ők bezzeg felismerik "népakaratot""

fel azért lesz média törvény :)

2011. jan. 4. 11:26
 16/24 anonim ***** válasza:
60%
Kíváncsi vagyok hány híradó mer majd beszámolni róla.
2011. jan. 4. 11:32
 17/24 anonim ***** válasza:
27%

"Kíváncsi vagyok hány híradó mer majd beszámolni róla."

miről hogy 20 szdsz-es és egy csapat elszabadult nagypapi mszp -s randalírozott a Kossuttéren? :D

2011. jan. 4. 11:34
 18/24 anonim ***** válasza:
60%
Hát ha arról a négy-öt alkeszról is mindig beszámoltak, akik vidéken véletlenül odakeveredtek egy Gyurcsányos eseményre, és eleresztetek egy két "tánycójjáfletót", meg "gyurcsánytakaroggyot". Az az érdekes, hogy régen nem, hogy az ilyen lényegtelen dolgoknak, de még annak is hírértéke volt, hogy Kínában egy kispanda fingott, ugyanakkor mintha mostanában a politikai híreket kezdenék hanyagolni.
2011. jan. 4. 11:48
 19/24 BlackSword ***** válasza:
85%

Erről csak annyit, hogy a hír szent a vélemény pedig szabad... Senkinek semmilyen jogalapja nincsen korlátozni... A demokrácia az a társadalmi berendezkedés, ahhol ugyanúgy ragaszkodunk az egyének hibás és téves elképzeléseihez, mint a jó és helyes elképzeléseihez... A szabadság ott kezdődik, hogy nem tesszük meg, nem mondjuk ki/írjuk le azokat a dolgokat, amiket nem akarunk... Ez az úgynevezett öncenzúra... De köszönjük az egyébként nagylelkű (önkéntes) ajánlkozást, de...

...NEM KÉRÜNK A MÉDIATÖRVÉNYBŐL!!!

2011. jan. 4. 12:08
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
hol van jelen ilyen törvény Nyugat-Európában az olaszokat leszámítva főfő-médiaprofesszorok? hmm? megmondom: sehol sem,get your fucking facts straight ahogy az angol mondja vágatlanul,birka fityeszesek!!!
2011. jan. 4. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!