Mit szóltok hozzá hogy tüntetés lesz a médiatörvény ellen?
Facebook-on láttam a hírt hogy tüntetés lesz a magyar sajtószabadságért.
Idő
2011. január 14. · 18:00 - 21:00
Helyszín Budapest
Kossuth tér
Ebben a pillanatban majdnem 3000 ember jelezte hogy ott lesz.Ti elmentek?Mi a véleményetek erről az egészről?
Az, hogy akik elmennek azok olyasmi ellen akarnak tűntetni, ami Nyugat-Európában már országonként változó formában, de a 60-as, 70-es évek óta érvényben van, az USÁ-ban a "szabadság hazájában" pedig még szigorúbb keretek között jelen van.
Szóval akik kimennek tűntetni azok abszolút nem a fejlődést fogják képviselni, hanem az MSZP-SZDSZ stílusú anarcho-kapitalizmust.
egyik országban sincs jelen így, max kisebb részletek.
De ennyi erővel észak-korea is ugyanolyan mint amerika meg kína, hisz tuti vannak azonos elemek a rendszereikben.
Gondolom ha netán randalíroznak, akkor kilövik a szemüket az roham orkok. Joguk van hozzá. Nekem Lajka kutya véleménye jut eszembe a peresztrojkáról:
Lajka kutya a peresztrojkáról:
"-Igaz, hogy a tálam pont kétszer akkora, de a láncom pont fele olyan rövid, ezért nem ér el a tálig. Viszont ugatni? Elvtársak, amennyit csak akarok!!!
Szóhoz sem jutok. Hogy is van a klasszikus?
Majd megunják és hazamennek.
"Kamumail torkig vagyok már vele, hogy ontod magadból a sületlenségeket és közben arisztokratikus gőggel azt hiszed, hogy te vagy a legokosabb ember a fórumon!"
ah, az egyik rajongóm:) írj már ki egy kérdést, hogy normális vagyok e:) tudod az amolyan érvek nélküli fos félét:)
"olyasmi ellen akarnak tűntetni, ami Nyugat-Európában... érvényben van"
Állítják ezt az Orbán-horda hívei.
Csak jó lenne már végre látnia párhuzamokat tőlük! A médiatörvényük minden egyes mondata mellé tennék már oda a nyugati országok jogszabályainak megfelelő részletét!
Mert a Fidesz remekelései után nincs alapja, hogy a bemondásukra simán el lehet hinni
a "Nyugat-Európában... érvényben van"-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!