Valóban kifulladt a jobbik?
"A nyugati pártok logikája kb. az, mint ahogyan páran nálunk éltetik a független Koszovót, meg az UÇK-t, mert a Szerbek elvették annak idején a Vajdaságot.....ha a Vajdaság nem került vna Szerbiához, akkor kb. mindenki lesz@rná Koszovót, ha meg nem lennének muzulmán bevándorlók nyugaton, akkor az ottani pártok is kötve hiszem, h Izraeli zászlókat lobogtatnának."
Ez a dolog már csak így működik. Az iszlám totalitárius ideológia és fenyegetést jelent a nyugati civilizáció számára, a mi helyünk ennek megfelelően Izrael oldalán van. Volt részünk nekünk is 150 éven keresztül a muzulmán uralomból, Dobó István, Hunyadi János vagy Zrínyi Miklós emlékének szembeköpése egy magát nemzeti radikálisnak beállító párt részéről az iszlamisták támogatása. Nem kérünk belőle, és nem magyar érdek, hogy a vesztes muzulmán civilizáció mellé pozicionáljuk magunkat.
És igen, éltetjük a független Koszovót. A szerbek számítanak történelmi ellenségeinknek, tehát az albánok az ellenségem ellensége az én szövetségesem elv alapján a barátaink. Ez van.
ezt mindig megjósolják ezzel próbálják elkedvetleníteni a szavazókat
EP választáson aztán parlamenti választásokon
és még van Jobbik támogatottsága se csökkent (most volt közvélemény kutatás kérdés mennyire hiteles)
szóval majd meglátjuk nem hiszem hogy eltűnik nyugodj meg kérdező :)
@Theroux
Persze, h tudom, h ez már csak így működik, az ellenségem ellensége a barátom, az ellenségem barátja az ellenségem....ez akár a hétköznapi életre is általában jellemző, csak hogy tkp. túlzottan együgyű gondolkodási mód. Egyszerű, nem kell sokat gondolkodni...
Én pl. magyar és bosnyák származású vagyok, mind a két oldalon ugye Koszovó függetlenségét támogatják, mivel a szerbek történelmi ellenségeink, a Boszniai háború idején elkövetett kegyetlenkedésekről még nem is beszélve.....viszont mindezek ellenére azt gondolom, h Koszovó függetlensége igazságtalan, persze elveben egy független, több nemzetiségű állam, de gyakorlatilag egy albán állam lett, amikor Koszovó már mindig a szerbeké volt, ahogyan Erdély is a miénk, tehát ha támogatom Koszovó függetlenségét, akkor tulajdonképpen Trianont is helyeselnem kéne, mert Koszovó a szerbek "kis Trianonja"...persze ez is csak egy fajta megközelítése a dolognak.
Amúgy meg nem értem, h miért kellene "nekünk" Izrael oldalán állnunk, ez úgy hangzik, mintha az a "mi" azt jelentené, h "mi, az egységes Európa"....csakhogy Európa nem egységes, hanem sok külön országból áll, különböző ott lévő viszonyokkal.
Ha x nyugati országnak problémája van fanatikus muzulmán bevándorlókkal, akkor nem értem, h ez hol érint Magyarországot.A nyugati országokat is hidegen hagyják a Magyarországi, ill. más kelet-Európai problematikák.
Nem vagyok jobbikos, meg a jobbik féle nagy arab-magyar barátságot is túlzásnak tartom, na meg az ugye ugyanazon az elven alapszik, h az ellenségem ellensége a barátom.
Ha Izrael Ugandával állna konfliktusban, akkor a jobbik Ugandai barátságot hirdetne.
Sztem az a baj igazán , h az összes ilyen szélsőséges, radikális párt egyszerű, és demagóg elveken alapul.
Reálisan kellene az aktuális helyzetet látni, és értékelni, és nem ilyenek alapján, h nem szeretjük a muszlim bevándorlókat, ezért biztos, h Izrael áll a jó oldalon, ill. nem szeretjük a zsidókat, ezért biztos, h a palesztinoknak van igazuk....az ilyen gondolkodásmód...hát ...gyerekes, ha egy 5 éves dönt ilyenek alapján, akkor az rendben van, de nem, ha felnőtt emberek.
Pedig itt az oldalon is kevesebben vannak. A kurucinfót is egyre kevesebben olvassák(ezt onnan lehet tudni, hogy egyre olcsóbban lehet rajta reklámozni). Jóval a választások előtt a jobbik folyton téma volt, manapság már "lejárt lemez". Szerintem 2014-ben bekerülnek a parlamentbe, de nem kapnak annyi százalékot mint most.
Az is tagadhatatlan, hogy a jobbik nagyon sokat köszönhet a világgazdasági válságnak, ami remélhetőleg 2014-re már lecseng. A fidesz pedig a médiatörvény-féle hülyeségeivel csak a jobbik által gyűlölt demokráciára "vágyást" fogja felerősíteni.
jóóó akkor megszűnik xDD
istenem ilyenen agyalni...
"meg a jobbik féle nagy arab-magyar barátságot is túlzásnak tartom, na meg az ugye ugyanazon az elven alapszik, h az ellenségem ellensége a barátom. "
Én is erről beszéltem.
""meg a jobbik féle nagy arab-magyar barátságot is túlzásnak tartom, na meg az ugye ugyanazon az elven alapszik, h az ellenségem ellensége a barátom. "
Én is erről beszéltem."
mért a nagy Európa Izrael barátság az nem baj ugye... Izrael már csak papíron nem tagállam
milyen jó hogy nem is Európába van és még háborúzgat is
és még mindig az arabok felé gazdasági téren nyitnának ami baj?
nem kell kötekedni
aztán te is erről beszéltél -.- ügyes vagy kapsz cukrot
"mért a nagy Európa Izrael barátság az nem baj ugye... I"
Nem bizony. Közösek az érdekeink az iszlám erőszakos terjeszkedésének visszaszorítása. Az a Jobbik baja, ha ezt nem látja és iszlamista propagandát próbál kifejteni, pusztán azért, mert szerintük utálni kell a zsidókat.
"és még háborúzgat is "
Téged lő talán?
"és még mindig az arabok felé gazdasági téren nyitnának ami baj? "
Mit veszünk tőlük, datolyát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!