Valóban kifulladt a jobbik?
"Még mindig nem történt meg a Fidesz kormány részéről, hogy az arab-izraeli konfliktusnál elkezdett volna középre támolyogni Izraeltől. "
Ez éppen az a kérdés, amely a Jobbik hatalmas maflaságát és aránytévesztését bizonyítja. Európában ma a nemzeti radikális pártok egyértelműen beálltak Izrael mögé, Izrael szövetségesének tartják magukat, izraeli zászlók alatt vonulnak tüntetni a muzulmán városnegyedekbe. A Jobbiknak kéne végre felébrednie és körülnéznie, és abbahagynia ezt a kurucinfós süketelésen alapuló lúzer palesztinbarát magatartást.
Én azt hittem ápoló esetleg orvos vagy. Nem sokat tévedtem.
Én biológia-történelem szakos tanárnak készülök, de még az állatok boncolásától is hányingerem van. Nem véletlen, hogy az állatszervezet és rendszertanok mennek a legkevésbé.
Azóta, hogy boncolni kezdtem, vegetáriánusá lettem.
ma 20:38
Igen, de mondjuk Hollandiára nem tett olyan megjegyzést Izrael állam elnöke, hogy felkívánja vásárolni. Viszont az arabok vezetője nem tett olyan meg jegyzést, mint az izraeli vallási vezető, hogy "a gójok azért vannak és azért olyan hosszú éllétűek, hogy kiszolgálják a zsidókat, akik pöffeszkednek és kövérre zabálják magukat."
ma 20:38
Mint általában az egyközösségbe összeverbuválódott emberekben. Ez teszi a Jobbikot sokszínűvé és erőssé.
Ma 20:38
A nyugati nemzeti radikális pártok is csak azért állnak Izrael mellé, mert az ő egyik fő problémájuk a többségében muzulmán bevándorlás, semmi több, nincs semmilyen mélyebb háttere, VISZONT Magyarországon nincs szinte semmilyen jellegű bevándorlás, ezért itt nem játszik szerepet ez a jellegű elfogultság.
A nyugati pártok logikája kb. az, mint ahogyan páran nálunk éltetik a független Koszovót, meg az UÇK-t, mert a Szerbek elvették annak idején a Vajdaságot.....ha a Vajdaság nem került vna Szerbiához, akkor kb. mindenki lesz@rná Koszovót, ha meg nem lennének muzulmán bevándorlók nyugaton, akkor az ottani pártok is kötve hiszem, h Izraeli zászlókat lobogtatnának.
Ez várható volt miután nem nyerték meg a választást mint ahogy ők ezt képzelték.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__705..
Folytonos gyűlölködésre és ellenszenvre nem lehet poltitikát építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!