Meddig fogják kihúzni Viktorék a kormányzást?
Ez jó kérdés,mert erre nem hiszem,hogy bárki is tudna válaszolni! De arra még nehezebb,hogy ki lenne a megfelelő,mert jelenleg nincs a Fidesznek váltópártja!
Ahhoz pedig nem kell sem szocinak,sem Gyurcsány-pártinak lenni,ha valaki leakarja váltani a Fideszt! Elég,ha józanul gondolkodik.
Én úgy tippelek, hogy jövő karácsonykor már Szent Ilona szigetén ünnepel a Felcsúti Törpe...
Jövő évben olyan intézkedéseket fog meglépni, ami még azokat is az utcára kergeti, akik eddig békésen tűrtek.
Márciusban-áprilisban sokan fognak sokkot kapni, amikor rájönnek adózás után, hogy mit kaptak az új kormánytól...
Aztán majd sokaknál a nyugdíjkorhatár emelése veri ki a biztosítékot (egységesen mindenkinek 70 évre emeli a nyugdíjkorhatárt)...
Az áram- és gázáremelések sokakat a teljes csődbe kerget, na ők is kivonulnak az utcákra, mielőtt jönnének a végrehajtók...
Szeptember-októberben lesz a totális crach...
(Hozzá jön még, hogy az EU is támadni fogja a kormányt és az intézkedéseit.)
Szóval, még 1 év...
A birka magyarokat tekintve, Orbánék a bársonyszékből fognak meghalni.
Úgy ahogy Kádárhoz k..va sokan ragaszkodtak és visszasírják még most is, éppúgy a Rákosi uralma alatt is k..va sokan érezték úgy, hogy jól mennek a dolgok.
A magyaroknak cáratyuska kell, meg diktátor kell,... "A magyaroknak mindig kell egy s..g, amit nyalhatnak."
Tehát ezt a diktatórikus Fidesz-csürhét is a végsőkig fogják támogatni a birkák.
Az is tipikus magyar hozzáállás, hogy a másik se különb. Olyan patópálos.
Minimum még három és fél évig...
Ez így demokratikus. Aki tüntet, az majd megunja, vagy kilövik a szemét. Jó példa van rá...
Szerintem is simán kihúzzák még ezt a jó 3 évüket.
Hisz ki is jöhetne utánuk ,Gyurcsány,Torgyán,Dávid Ibolya ?
Ugyan már.
Diktátorokat nem szokás demokratikusan leváltani, pláne hogy nincs demokrácia és jogállam.
Tavasszal elkezdődnek a tüntetések, és remélem nyár végére elkergetik ezt a bagázst.
"Csak külföldi segítségben reménykedhetünk"
Mint 56'-ban igaz? Am, szerintem még 3 és fél évig biztos kifogják. Ha meg nem akkor valami nagyon durva puccsnak kell hogy legyen!
A következő ciklusig. A nyugdíjreformos dologgal elég sok szavazójukat elvesztették. Többen az ismeretségi körömben lelkes Fidesz- hívők voltak, ma már eléggé sajnálkoznak, hogy oda tették az x-et, ahová.
Mielőtt én is megkapnám a kérdést, hogy nekem a Gyurcsány jobb -e, elmondanám, hogy a politikával csak olyan szinten foglalkozom, hogy megnézem a híradót, ha valami jobban érdekel, utánaolvasok. Egyébként egyik párt híve sem vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!