Viktorék most 2/3-al el tudják tüntetni az elmúl 20 év büneit, mert ők sem ma született bárányok? Gyúrcsány is mért ugy van mintha mi sem történt volna?
Figyelt kérdés
2011. jan. 14. 09:35
1/8 anonim válasza:
Én ezt már több kérdésben indítványoztam, de ezek az imperialisták mindig törölték. CENZÚRA VAN!!!
2/8 anonim válasza:
Milyen 20 év bűneiről habogsz? A Fidesz is kormányzott ebben az időben.
3/8 A kérdező kommentje:
Egyik fedi a másikat.Mért irtam bele Fletót.Ilyen évek után még ott vigyoroghat a parlamentben és sokszor még neki állfeljebb?
2011. jan. 14. 10:06
4/8 anonim válasza:
Elitélni csak bebizonyított bűncselekmény alapján lehet valakit nem ellenszenv alapján!Hova jutnánk úgy? Nem volt még elég negatív történelmi példa pont ebben az országban?
5/8 anonim válasza:
Mi ez az állandó álltalánosítás és mik ezek a bűnök amit viktor el akar tüntetni? Egyébként ezt a tuzó viktorfóbiát sem értem 60 év komunista kormányzásból a fikesz csak 4 évet kormányzot biztos hogy nem ők opták szét az országot
6/8 anonim válasza:
Nem tudom megérteni, mi köze a kormánynak valakinek az elítéléséhez. Ha jól tudom a hatalmi ágak szétválasztása elég régen megtörtént.
7/8 anonim válasza:
Gyurcsány azért ül a Parlamentben,mert megválasztott képviselő!
A 20 év "bűneit" nem csinálhatja vissza senki!
Gondolod,hogy azok a politikusok, akik meggazdagodtak,beleértve Orbánt is visszaadják a megszerzett vagyonukat? Amit egyik sem a kétkeze munkájával ért el!
A Fidesz is éppúgy lopott és korrupt volt,mint az összes eddigi párt és kormány!
Egyébként bűnöket nem lehet eltüntetni,legfeljebb jóvá tenni!
8/8 anonim válasza:
Én több aspektusból és témában felettem ezt a kérdést és sokkal direktebben mégsem törölték le a témát. Valóban nekem is ugy tünik, hogy most mindenki az mszp-ből is annyira tudják,hogy mit kellene csinálni. És akkor ? Egyik kutya másik eb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!