Mi lesz ha a svájci frank 240 lesz? Nincs elegetek az igérgetésekből a hazudozásokból a Tettek meg sehol?
Erre csak annyi lenne a válaszom, hogy azt sosem fogom elfelejteni a Fidesznek, hogy nemolyanrég pár ismerősöm, akik jobboldaliak, de azóta már elnézést kértek tőlem, hónapokon keresztül lehülyézett, amiért meg mertem cáfolni azt a hazugságot, amit a mostani kormánypárt nyomatott az embereknek, miszerint:
A megoldás a gazdaság beindítására az AZONNALI és RADIKÁLIS ADÓCSÖKKENTÉS.
Hiába mondtam, hogy használjátok az eszeteket, hogy lesz több pénzetek a hónap végére? Úgy, hogy csökkentitek a kiadásokat, tehát spóroltok (megszorítások).
Nem emlékszem, volt radikális adócsökkentés? Csak mert az új 16%-os egykulcsos adóval a prolik rosszul járnak, a jól keresők párezerrel jobban (ami ne mondja nekem senki, hogy nagyarányú, mert lefordulok a székről), a gazdagok pedig kib.szottul jól. Amúgy ha engem kérdeztek, csak arra kellett ez az egész, hogy a képviselőurak felemeljék a fizetésüket nélkül, hogy ezt nyíltan szavazták volna meg. Bizonyíték: Orbán Viktor alaphangon 400.000 Ft-tal többet visz haza HAVONTA + ugye gyerek is van a háznál, még azt is leírhatja az adójából, még több marad neki. Mi ez, ha nem az emberek megvezetése?
Ma 1:40
Hú, de borzasztó okosnak tetszik lenni-kibicként, utólag.
Mit kéne tenni a kormánynak? Nem a gazdagok jólétét növelni,nem kiadást növelni az egykulcsos adóval,nem a magánpénzeket lenyúlni,nem különadókat kivetni,hanem felelős gazdaság és adópolitikát folytatni. Ilyen pedig a Fidesznek nincs!
Egy befektető több évre tervez. Előzetes kalkulációt végez,hogy megéri-e befektetni. Ennek jelentős tényezője a fizetendő adóteher. Ha ez nem szmítható ki,ha bármikor emelhetik,akkor eláll a befektetéstől! Bizonytalanra nem áldozza a pénzét!
Nem azt kellene mondani a leminősítésre,hogy lesz ebből még felminősítés is. Nem Orbán elképzelése szerint működik a pénzpiac! Megfelelő,stabil gazdaságpolitikát kellene folytatni.
A Ft árfolyamát befolyásolják a külföldi hatások is,de a belföldi rossz döntések többet ártanak neki.
"Nem svájccal van baj, hanem az itthoni fizetésekkel öregem."
Frankban kapod? Akkor pláne nem értem mit rinyálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!