Helyesnek tartod a svájci frank alapú törlesztőhitelek esetén az árfolyam rögzítését?
csak , ha nemlesz kötelező annak is aki tudja vállalni a megemelkedett részletet. Én pl. még elbírom, így baromira nem érdekemn, hogy újabb kölcsönbe verjen az állam.
Mellesleg ez sokakon egyáltalán nem fog segyteni. Szerintem a magáncsőd jobb ötlet volt, amit asszem a szocik dobtak be még júliusban. Az valóban megosztotta volna a terhet a bank és az ügyfél között és 5 éves távlatban megadta volna a lehetőséget az újrakezdésre azoknak akiknek tényleg végük van. Ez a terv rajtuk egyáltalán nem segít.
Otobaságnak tartom.
Ugyanis, csak államilag kiegészített módon kivitelezhető hogy rögzített lehessen.
Mer ugye apld a Svájciaknak nem mondhatod hogy ennyi és nem több, ha elszalad a frank!
Az meg kényes, hiszen a pénzmanipulációknak a melegágya.
Mert amíg a piacialapok szabályai érvényesülnek, amankok is mérlegelik hogy a megugró fizetésképtelenség következtében létrejött bukta árát fedezik e a + emelkedések.
Ha az állam garantálja, akkor még jól is jön nekik!
Én ellenzem... Felvenni sem volt kötelező... Meg nem a kamaton múlik, a részlet nagysága, mert nem a kamat változott, hanem az alaptőke lett több, mivel a forint gyengült a frankhoz képest...
Ha a törlesztő mértékének maximalizálására gondolsz, akkor megint csak ellenzem, mert senkit nem köteleztek arra, hogy deviza hitelt vegyen fel... Ugye a nagy nevetésnek nagy sírás lett a vége... Köszönjük a Fidesznek, és OV-nak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!