Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hétköznapi életben is van...

A hétköznapi életben is van ez az utálkozás az emberek közt?

Figyelt kérdés

Miben nyilvánul meg?Ezt a szomszédot szeretem mert szoci, azt a kollégát utálom mert fideszes (vagy fordítva).Be is tartanak egymásnak ezért?Pl szoci fogorvos kevesebb szilinnel húzza a fideszes fogát,vagy a fideszes mentős a szoci bajban lévőért kerülő úton siet?

Honnan tudják egymásról?

Elég ritkán járok Magyarországon és ez a szakadás ember és ember közt magyar és magyar közt innen nézve aggasztó.Amúgy elképesztő butaságnak tűnik nekem ,ha tényleg létezik ilyen.

2010. dec. 22. 22:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nincs velem semmi baj.

Nézzétek, minek vannak pártok, ha nem küzdhetnek egymás ellen? Nem az lenne a lényeg, hogy az egyik legyőzze a másikat? Vagy ha nem akarja legyőzni, akkor minek ellenségek? Vagy ha nem harcolnak egymással, akkor minek vannak?

Akkor lehetne egy párt is akár, ha nem küzdhetnének a másikkal és nem a másik legyőzése lenne a cél.

Vagy akkor magyarázza már el nekem valaki, hogy minek van nekünk fideszünk meg mszpnk, meg összes többink, hogy ha nem az lenne mindegyikük célja, hogy a másikat kiszorítsa a közéletből?

2010. dec. 23. 00:30
 12/20 anonim ***** válasza:
hű de nem érted a demokráciát -.- (legalábbis a fejlett nyugat-európai demokráciaelméleteket)
2010. dec. 23. 00:36
 13/20 anonim ***** válasza:
vagy bármilyen elméletet :D
2010. dec. 23. 00:36
 14/20 anonim ***** válasza:

"Én pl. most mszps vagyok és utálom a fidesz szimpatizánsokat. Miért? Mert mszps vagyok és ők az ellenségeim. Nincs már olyan, hogy magyar ember, mert az hülyeség szerintem. Az egyik pártnak győznie ekll és az uralja majd magyarországot. Ez ilyen egyszerű és így van jól."

És te így vagy BALOLDALI?! na neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

2010. dec. 23. 00:37
 15/20 anonim ***** válasza:

De akkor minek van külön mszp és fidesz, ha úgyis puszipajtásoknak kell egymással lennünk a különböző pártok képviselőivel?

Vagy ha nekem mszpsként ugyanúgy kedvelnem kell politikailag egy fideszest, mint egy másik mszpst, akkor én mitől leszek mégis mszps és ő mitől lesz fideszes?

2010. dec. 23. 00:39
 16/20 anonim ***** válasza:

elméletileg az mszp konstruktív ellenzék kíván lernni: gyakorlatilag nem az, de ezt most hagyjuk

Nem kell puszipajtásoknak lenni

amúgy meglepődnél, hogy egyes politikusok valóban puszipajtáok, a PARLAMENTEN KÍVÜL!

2010. dec. 23. 00:41
 17/20 anonim ***** válasza:

Tudsz különbséget tenni a politikailag kedvelés és az "emberileg kedvelés " között

sztem te biztos nem-.-

2010. dec. 23. 00:43
 18/20 A kérdező kommentje:

Ok , van vetélkedés, valszeg vannak indulatok, bizonyára sérelmek is erre van a választási kampány amikor mocskolhatja mindegyik párt a többit és fényezheti magát ,saját belátása ,vármérséklete és kultúrája szerint . Aztán következő 3 és fél évig félre illene tenni a dolgot. Nem?

Azt hittem lesznek valami konkrét példák is:)

2010. dec. 23. 00:48
 19/20 anonim ***** válasza:

a választási kampány egy normális országban nem erre van -.-

látom hozzászoktatok a balkánhoz :D

2010. dec. 23. 00:53
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem vok balkáni,és a választási kampány nem 4 évig tart mint Magyarországon:P

Vagy csak én nem vettem volna észre, mert nem érdekel?

Á ennek igen csekély a valószínűsége:D

De az igazsághoz hozzátartozik , h jönnek mennek itt a népek és a francot se érdekli , h milyen nézeteket vall, melyik csapatnak drukkol , vagy milyen zenéket hallgat és franc se tudja milyen szokásai vannak még azoknak akikhez amúgy sem sok közöm van. És szerintem ez a normális.

2010. dec. 23. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!