Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A hétköznapi életben is van...

A hétköznapi életben is van ez az utálkozás az emberek közt?

Figyelt kérdés

Miben nyilvánul meg?Ezt a szomszédot szeretem mert szoci, azt a kollégát utálom mert fideszes (vagy fordítva).Be is tartanak egymásnak ezért?Pl szoci fogorvos kevesebb szilinnel húzza a fideszes fogát,vagy a fideszes mentős a szoci bajban lévőért kerülő úton siet?

Honnan tudják egymásról?

Elég ritkán járok Magyarországon és ez a szakadás ember és ember közt magyar és magyar közt innen nézve aggasztó.Amúgy elképesztő butaságnak tűnik nekem ,ha tényleg létezik ilyen.

2010. dec. 22. 22:53
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Én úgy vagyok vele, hogy csak azzal nem vagyok hajlandó politikáról beszélni, aki elfogult, elvakult (mindegy, melyik párt felé). Sajnos a családban akad ilyen, de azért van, akivel lehet társalogni, mert nem is az a fontos, melyik párt, hanem, hogy mit csinálnak.
2010. dec. 22. 23:05
 2/20 anonim ***** válasza:
50%

A magánéletben nem tiszteletben tartják a másik véleményét.

A mentős akk is kimegy érted 3perc alatt ha fideszes vagy.

Ezért kapja a pénzét nem azért h eltegyen láb alól.

2010. dec. 22. 23:10
 3/20 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen. Én a való életben is utálom aki nem vall náci nézeteket.
2010. dec. 22. 23:11
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sosem tapasztalok ilyent, van ismerősöm, akiről például fogalmam sincs milyen irányba húz. Mindenkinek a magánvéleménye, hogy kivel szimpatizál, de ezért haragban lenni valakivel ostobaság. Az internetes "társadalom" szerencsére nem tükörképe a valódinak.
2010. dec. 22. 23:12
 5/20 anonim ***** válasza:
8%
Ez az utálkozás még az interneten is csak erre az oldalra korlátozódik.
2010. dec. 22. 23:30
 6/20 anonim ***** válasza:

kérdező én utállak mert ki van írva a kérdésed alá:

"Privát e-mail a kérdés kiírójának"

szóval én ezért :D

2010. dec. 22. 23:34
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

De éppen ez a lényege az egésznek.

Vannak pártok, akik mögé az emberek besorakoznak és akkor vallhatják a nézeteiket és lehet egymással küzdeni.

Szerintem sokkal jobb így egy demokráciában, amikor mindenki maga döntheti el, hogy kihez áll és nem nemzetek küzdenek egymás ellen, hanem az ember harcolhat fideszes meg mszps ellen.

Persze, hogy utálják egymást az emberek, mert különböző pártokhoz vonzódnak. Az utálat természetes dolog. Így legalább az a jó, hogy úgy gyűlölhetjük egymást, hogy megválogatjuk kihez állunk.

Én pl. most mszps vagyok és utálom a fidesz szimpatizánsokat. Miért? Mert mszps vagyok és ők az ellenségeim. Nincs már olyan, hogy magyar ember, mert az hülyeség szerintem. Az egyik pártnak győznie ekll és az uralja majd magyarországot. Ez ilyen egyszerű és így van jól.

2010. dec. 23. 00:07
 8/20 A kérdező kommentje:

Az is baj már?:)

És amikor utálhatSZ valakit valamiért az neked jó?:D

2010. dec. 23. 00:07
 9/20 anonim ***** válasza:

azt hiszem 59-es vagy idióta vagy viccelt!

Amúgymeg valóban van, hiszen akkor mire alapulna az itteni (netes) utálkozás nem?

Mondjuk a példádat már nem tartom életszerűnek, kérdező

A fogorvosok amúgy sem sokat beszélnek :D

2010. dec. 23. 00:12
 10/20 A kérdező kommentje:

Sztem sem ok valami az 59 essel:)

Az előtte lévőnek írtam és pont egyszerre...

A szilin a zsibbasztóinjekció ,ha nem ad eleget akkor jobban fáj a páciensnek .

2010. dec. 23. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!