Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A hétköznapi csalódások több...

A hétköznapi csalódások több interjúban is mondta hogy nem kommunisták. Akkor minek énekeltek róla?

Figyelt kérdés

részlet egy interjúból:

Ti szélsőbalos zenekar vagytok ? A köztudatban úgy vagytok elkönyvelve szerintem….

Nem. Ez egyfajta szerepjáték volt nálunk és még most is az a koncertjeink bizonyos pillanataiban. Úgy kell felfogni, mint egy színházat vagy cirkuszt. A számok bemutató jellegűek és nem állásfoglalások.

2010. okt. 20. 18:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Lady Gaga is egyik videóklipjében kiirt egy egész büfét, mégse tömeggyilkos a valóságban.
2010. okt. 20. 18:57
 2/13 A kérdező kommentje:

figyu... lady gaga a 12 éves amerikai kislányoknak szól, akiket csak a látvány érdekel, mondanivaló 0, értéke 0. csakhogy ez egy kicsit más zenei stílus, és akkor miért van egyikbe ilyen hogy "Én az eszmét úgy hirdetem, hogy énekelek

A baloldalra tettem fel egy egész életet" ??

2010. okt. 20. 19:03
 3/13 anonim ***** válasza:
53%

Látszik te sem tudsz annál többet Lady Gaga-ról amit a szenzációhajhász, valós tényekre magasról tojó magyar bulvármédia közöl.

Tudsz angolul feltétlenül olvass el róla pár külföldi oldalt.

2010. okt. 20. 19:05
 4/13 A kérdező kommentje:
lesz@rom lady gagát. elhiszed? nem érdekel mit csinál, nem érdekel miért csinálja, nem érdekel hogy hogyan gondolkozik, engem nem érint. amúgyis semmi köze a kérdéshez minek offolsz?
2010. okt. 20. 19:25
 5/13 anonim ***** válasza:
45%
Ne üvöltsél, hanem örülj, hogy legalább valaki hozzászólt. Úgytűnik rajtam kívül senki se szólt még hozzá.
2010. okt. 20. 19:49
 6/13 A kérdező kommentje:
ki üvölt? csak nem gondoltam hogy ebben a témakörben is offolni fognak... menjél a szerelem / szex-be az a neked való.
2010. okt. 20. 19:53
 7/13 anonim ***** válasza:
91%
Pécsiek, szóval hagyományosan baloldaliak. Baloldaliak, munkásosztálybeliek, ennyi. De nem kommunisták.
2010. okt. 20. 20:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:12

Ebben egyet kell értenem veled, de az nem igaz. hogy nem komcsik.

2010. okt. 20. 20:27
 9/13 anonim ***** válasza:
61%
nyilván nem ok nélkül énekeltek róla.
2010. okt. 20. 22:15
 10/13 anonim ***** válasza:

"a vakító csillagnak mikor támad fénye"

mi ez ha nem burkolt kommunista jelkép éltetése?

amúgy az énekesnek inkább nemzeti rockhoz illő hangja van

tehetségesek

2010. okt. 21. 02:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!