Mikor lesz már Euró Magyarországon?
Szerintem az Eu már nem fog felbomlani túl sokat költöttek már rá ahhoz hogy csak úgy feloszlassák.
Az egyik válaszoló írta azt hogy az Unió kapott az alkalmon, hogy Magyarországnak hitelt adjon, és majd a 10 szeresét kell visszafizetnie IGAZ , ha nem kapott volna hitelt akkor valószínűleg még mindig ott tartanánk mint 2009-ben, sőt talán rosszabb állapotban lennénk ,és aztán ,ha nem az Uniótól vetünk volna fel a hitelt hanem mondjuk az USA-ból ,akkor nem a 10 szeresét hanem a 20 szorosát ,vagy sokkal többet kellet volna visszafizetnünk!
Ami még érdekelne hogy ugye a régi román lei nagyon gyenge volt hogy tudták a valutájukat így megerősíteni?
12-17 17:33
Hisztizz, okostóni. Ha már utánanézni nem tudsz annak, aminek utána kellene nézned ahhoz, hogy belásd, miért hülyeségek, amiket írsz.
tegnap 15:16
Meséld már el, hogy mondjuk egy 5 év alatt lejáró 8% kamatú hitelből hogyan lesz 10-szeres vagy 20-szoros visszafizetés. Ki vele, matekzseni.
"Szerintem az Eu már nem fog felbomlani túl sokat költöttek már rá ahhoz hogy csak úgy feloszlassák."
Az EU már bőven kitermelte azt, amit az alapító országok rá költöttek.
Németország tudtommal fontolgatta, talán még most is fontolgatja az euró zónából való kilépést. Nyilván nem véletlenül.
Szerintem ha a németek visszaállnak a márkára, onnantól már az unió napjai is megvannak számlálva.
még mindig nem tudsz olvasni 52 százalékos!!!
És megint olyan megszámolásod volt aminek semi értelme nem volt ,ugyanis az egy párbeszéd volt ha esetleg elolvasnád rendesen és nem csak felületesen!!!Szánalmas vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!