Szerintetek is vicc a mostani gazdaságpolitikánk?
Orbán képtelen strukturális reformokra, semmit nem tesz az ellen, hogy az emberek direkt kerülik a munkát, segélyből élnek. Nem érdeklik a közgazdaságtan alapjai.
Mai kijelentése pl.: Olcsóbb hiteleket szeretne.
Mire fel? Ki miatt minősítették le 2 ponttal is az országot a hitelminősítők? Ki miatt kell már most drágább hiteleket felvenni?
A vicc kérem szépen kevés kifejezés. Egy bohózat, orbán a színpadon hiszi magát.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:09
Ott a pont!
Olcsóbb hitelt akar???? Vegye már észre magát a Forintot hazavágta, idáig a drágább hitelt csinálta csak áh no comment
Orbánkát a Holdon látnám a legszívesebben, még akkor közel lenne Mo-hoz
Szóval a kommunikáció, valljuk be nem az erőssége ennek a kormánynak sem.
Az a tapasztalatom, ha valaki készít egy jó stratégiát, ha azt kellőképpen le tudja fordítani az emberek nyelvére, vagyis megérteti a duzzogó néppel, hogy mi a terve és kéri ehhez a támogatásukat, sokkal inkább mögé állnak mint sem most.
Azért van ez a sok kérdés mert mindenki csak találgat, senki nem látja stratégiát, ha volna is. Senki sincs normálisan tájékoztatva, tele vagyunk fikciókkal, így mindenki csak saját szemszögéből nézve újra és újra azt látja, hogy megintcsak Ő húzza a rövidebbet.
Ennek az eredménye ez az országos szintre dagadt bizalmatlanság és ellenségeskedés és hogy osztjuk az észt itt ezeken a fórumokon.
Hihetetlen, hogy 2 évtizede nem képesek politikusaink arra, hogy értelmes embereknek tekintve minket kommunikáljanak, akár a saját érdekeik érdekében is.
Hihetetlen, hogy nem képesek az ország népét egy közös cél érdekében összefogásra szólítani.
Ez bizony történelmi bűncselekmény minden párt részéről.
A ma 11:17-es vagyok újra.
Annyit tennék még hozzá, hogy sokáig dolgoztam egy német cégnek. A gazdasági válság ott is nagy gondokat okozott.
Ismertem olyan németeket akik utálták egymást és nagyon komolyan betartottak a másiknak, egymás ellen harcoltak.
De amikor vezetés elővezette a kilábalási stratégiát és jól felkészülve érthetően jól el is magyarázta azt, akkor egy pillanat alatt minden ellenségeskedés megszünt.
Mindenki minden sérelmet félretéve, kicsit kevesebb fizetéssel is, de küzdött a cég, a közösség megmaradásáért.
Kilábaltak ! Ezzel együtt úgy hallottam újra elindultak a kis belső harcok.
Ne mondjátok, hogy erre ez a nép nem alkalmas, amikor dacára a kommunisták hazudozásainak, a háború után képes volt a rommá lőtt országot csodás össszefogással felépíteni.
ma 10:38
A frusztráltak a szocik. És minden okuk meg is van rá. Ha nem érted, miért, keresd meg egy szótárban a "frusztrált" szó jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!