Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek mit látnak még a...

A fideszesek mit látnak még a pártban?

Figyelt kérdés
eddig nem sok jót cselekedtek! nektek tényleg elég annyi, hogy ne az mszp-szdsz legyen hatalmon 'oszt jónapot?!
2010. dec. 5. 10:44
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
97%

Ez nagyonjó. Valójában az MSZP ugyanezt fontolgatta. Ők is államosítottak volna. Akkor a FIDESZ ordítana, hogy visszatértek a rákosista idők, söprik a padlást.

Most ugyanolyan kényszerhelyzetben a FIDESZ ugyanazt teszi, és most az MSZP kórus üvölt.

HOGY EZ MEKKORA EGY SZÍNJÁTÉK...

2010. dec. 5. 14:21
 22/34 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk ez nem is csoda, ha a térképre nézünk, és tudjuk, hogy önálló magyar ipar már nincs, és teljesen kiszolgáltatottak vagyunk gazdaságilag.

Minket csaknem teljesen az a kényszerpálya mozgat, amire az EU, és a gazdasági környezet terel bennünket. Itt minden kormány végrehajtja azt, amit megtehet, amit nem tehet meg, azt nem teszi.

Eközben pedig van egy belső harc, egy kommuniációs "tüzijáték" a választóknak. Mert arról szól, hogy kinek az érdekcsoportja legyen a haszonélvezője a változásoknak.

A változásokat viszont nem a magyar kormány irányítja, így végső soron a "nép", a közösség sorsa talán nem is a magyar kormány kezében van.

2010. dec. 5. 14:27
 23/34 anonim ***** válasza:
74%

Arról nem is beszélek, hogy Gy. Frenc, és Viktor szinte egyformán felértékelte a keleti gazdasági kapcsolatokat. Gyurcsány Putyinhoz szaladgált, Orbán most jött haza moszkvából. Ez a lényeg, a többi díszlet.

Amikor nemzeti kormányzat van, akkor illik kicsit "kiszólni" keletre, de ezt az ottani diplomaták is tudják, és úgy is kezelik.

Lényegében a keleti partnerség évek óta egyre hangsúlyosabb, mindegy hogy ki utazik Moszkvába...

2010. dec. 5. 14:36
 24/34 anonim ***** válasza:
54%

Ugyan,emberek.Akármit csinál Viktor és bandája,a pénztárca csak vékonyabb lesz.

Különben is.Mi jót várhatnánk,-ha nem csalást,és zsarolást- a mi szabadkőművessel teli ˝értelmiségünktől˝?

2010. dec. 5. 14:55
 25/34 anonim ***** válasza:
Ez a "szabadkőművesség" egy érdekes teória, de nehezen igazolható. Nekem pontosan elegendő az, ami "látható"
2010. dec. 5. 15:54
 26/34 anonim ***** válasza:
70%
Pedig hogyha belemélyedsz egy témába, egy idő után már meg tudod különböztetni a hamis, és igaz állításokat.Mocskos egy világban élünk,és kevés ember látja át Magyarország helyzetét is, de nem minden hazugság amiről mindezen kevés ember tud.
2010. dec. 5. 16:37
 27/34 anonim ***** válasza:
63%

Én igazán belemélyedtem a témába. Teljesen logikus a felvetés az összeesküvés elmélettel kapcsolatban, és minden feltétel adott ahhoz, hogy kiépüljön egy ilyen "összeesküvés".

Érdekes olvasmány a luganoi tanulmány, és figyelemreméltóak a georgiai tanúkövek is. Mint ahogyan a többi dolog is.

Viszont annyira nehéz igazolni, vagy cáfolni egyes részleteket, hogy tisztázhatatlan lényegében, hogy melyik részlete lehet igaz a történetnek, és melyik a fikcio.

Minden esetre nem zörög a haraszt...ez bizos, a többi nem .

2010. dec. 5. 16:44
 28/34 anonim ***** válasza:
24%
Hát én se vagyok fideszes, de én mindig mondom, hogy a Fidesz = MSZP, csak sokan ezen a 2-n kívül nem hajlandók meglátni a többi alternatívát, illetve látják, és talán egyet is értenek velük, csak épp legyintenek, hogy "úgysincs esélyük", de ha ez a sok legyintő nem az állítólag esélyesekre szavazna, hanem az "esélytelenekre", lehet, hogy sok mocskos tolvaj kikerülne végre a megélhetési politizálásból...
2010. dec. 5. 16:51
 29/34 anonim ***** válasza:

Peeersze.

Krisztus már fel volt a keresztre szögezve, amikor egy rmai katona megsajnálta. A lándzsája végével elhessegette a sebeiről a legyeket, és a bogarakat.

Mire megszólalt Krisztus:

" Hagyd fiam. Csak éhesebbek jönnek"

2010. dec. 5. 17:00
 30/34 anonim ***** válasza:
52%
Uccsó előtti válaszolónak teljes mértékben igaza van.
2010. dec. 5. 17:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!