Totál kiakasztott az új alkotmánytervezet. Mit lehetne tenni ellene?
"a magyar államot, de ha ilyet megcsinál az állampolgáraival,"
Tévedsz! Itt nem a magyar állam csinált ilyet a polgáraival hanem ők csináltak ilyet sajátmagukkal!Demokratikus választáson 2/3-ot adtak egy pártnak.
"Tévedsz! Itt nem a magyar állam csinált ilyet a polgáraival hanem ők csináltak ilyet sajátmagukkal!Demokratikus választáson 2/3-ot adtak egy pártnak."
Az a gáz, hogy nem csak a fidesz szavazók szívnak. Mert ők megérdemlik. De nem a lakosság 100%-a fidesz b*zi.
ma 11:15
Ha a szocikra szavaztál, akkor hiába szereted az országot, ártottál neki.
Ha 2006-ban is a szocikra szavaztál, akkor bűnrészes vagy az ország eladósításában, tönkretételében.
Normális ember, ha ilyen szégyenletes dologban vesz részt, akkor utána befogja a száját és félrehúzódik, nem pedig pampog. Szégyentelen.
Ó, kedves utolsó, nem, nem a szocikra szavaztam...
Még sohasem szavaztam rájuk.Tehát vétlen vagyok az ellenem felhozott vádakban.Az én lelkiismeretem tiszta.
Hát a tied?Aki leszégyentelenezel...Nem engem minősít, amit írtál.
...én itt születtem, itt éltem le már az életem felét, szerethetem a hazámat attól, hogy nem vagyok vérjobber, és nem vagyok szoci.
Az én értékítéletembe sajnos ezek egyike sem fér bele.Én azt gondolom, lehetsz hazafi anélkül, hogy egyetértenél a Fidesszel.Nekem nem a pártok mondják meg, hogy mi helyes, és mi nem.
Nem sírok, és nem megyek el.
És más a véleményem, a meggyőződésem.És jogom van hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!