Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Totál kiakasztott az új...

Totál kiakasztott az új alkotmánytervezet. Mit lehetne tenni ellene?

Figyelt kérdés
2010. dec. 1. 23:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%
Külföldön azokkal találkozol, akiket Gy. Frenc elkövető elküldött. Az élelmesebbek már rég elmentek...
2010. dec. 2. 01:20
 12/20 anonim ***** válasza:
71%

"a magyar államot, de ha ilyet megcsinál az állampolgáraival,"

Tévedsz! Itt nem a magyar állam csinált ilyet a polgáraival hanem ők csináltak ilyet sajátmagukkal!Demokratikus választáson 2/3-ot adtak egy pártnak.

2010. dec. 2. 01:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Mit tartalmaz?
2010. dec. 2. 05:31
 14/20 anonim ***** válasza:
89%

"Tévedsz! Itt nem a magyar állam csinált ilyet a polgáraival hanem ők csináltak ilyet sajátmagukkal!Demokratikus választáson 2/3-ot adtak egy pártnak."

Az a gáz, hogy nem csak a fidesz szavazók szívnak. Mert ők megérdemlik. De nem a lakosság 100%-a fidesz b*zi.

2010. dec. 2. 05:35
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyere tüntetni ma az Egyetem térre! (Bp)
2010. dec. 2. 10:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Én biztos a kevésbé értelmes fajta vagyok, mert már 37 éve itt élek, és nem is szándékozom elmenni.Szeretem ezt az országot.És nem, nem szavaztam a Fideszre.És nem akarom, hogy olyan dolgokban döntsenek a fejem felett, ami még az unokáim életét is meghatározza majd.
2010. dec. 2. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Emberek, ne ripacskodjatok már. Túljátsszátok a szerepeteket. Azok, akik minden héten elmondják, hogy "én nem bírom, én kivándorlok" (aztán dafke nem vándorolnak ki, csak sírnak itt tovább), most éppen emiatt a semmilyen alkotmánytervezet miatt akarnak kivándorolni? Ez már tényleg a szánalmasság csimborasszója.
2010. dec. 2. 14:03
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

ma 11:15

Ha a szocikra szavaztál, akkor hiába szereted az országot, ártottál neki.

Ha 2006-ban is a szocikra szavaztál, akkor bűnrészes vagy az ország eladósításában, tönkretételében.

Normális ember, ha ilyen szégyenletes dologban vesz részt, akkor utána befogja a száját és félrehúzódik, nem pedig pampog. Szégyentelen.

2010. dec. 2. 14:04
 19/20 A kérdező kommentje:

Ó, kedves utolsó, nem, nem a szocikra szavaztam...

Még sohasem szavaztam rájuk.Tehát vétlen vagyok az ellenem felhozott vádakban.Az én lelkiismeretem tiszta.

Hát a tied?Aki leszégyentelenezel...Nem engem minősít, amit írtál.

...én itt születtem, itt éltem le már az életem felét, szerethetem a hazámat attól, hogy nem vagyok vérjobber, és nem vagyok szoci.

Az én értékítéletembe sajnos ezek egyike sem fér bele.Én azt gondolom, lehetsz hazafi anélkül, hogy egyetértenél a Fidesszel.Nekem nem a pártok mondják meg, hogy mi helyes, és mi nem.

Nem sírok, és nem megyek el.

És más a véleményem, a meggyőződésem.És jogom van hozzá.

2010. dec. 3. 06:58
 20/20 A kérdező kommentje:
Attól kérdezem, aki azt írta, hogy 90%-ban olyan, mint a többi, olvasta-e, hogy miben tér el?
2010. dec. 3. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!