Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az öreg Fidesz szavazóknak...

Az öreg Fidesz szavazóknak nem tűnik fel, hogy miért mennek ki a gyerekeik külföldre?

Figyelt kérdés
Van nekem is egy megrögzött fideszes nagyim, tesómék már kinn vannak Írországban, mi most készülünk Hollandiába. Nem érti, hogy miért megyünk ki, szerinte nem olyan rossz itt, vagy ha mégis, akkor hamarosan minden sokkal jobb lesz. Közben aki kinn él és nem lusta dolgozni, az sokkal hamarabb eléri a vágyott életszínvonalat, mint itthon. És hát egyszer élünk.

tegnap 14:27
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Én annyira öreg sem vagyok, meg Fidesz szavazó sem, de ez így hülyeség. Külföldiek is jönnek Magyarországra és akkor is mentek ki magyarok amikor nem a Fidesz volt.
tegnap 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!