A mélykeresztény Fidesz szavazóknak miért fér bele a pedofilmosdatás és a meleg gruppenpartikon való részvétel család és papi hivatás mellett?
Tényleg nem értem ezt.
Ha én hithű kereszténynek tartom magam (a vallással semmi bajom nincs), akkor hogyan fér meg emellett pedofilok kimosdatása, hazacsempészése stb.?
És hogyan képesek visszafogadni és megünnepelni Szájer Józsefet, aki a családja, felesége mellett meleg gruppenpartin vett részt? Még Orbán is azt mondta, 4 éve, hogy ez az értékrendjükbe nem fér bele. Hát Bese, Kunstár és Pájer atya?
Mi oké ez nekik, mi zajlik a fejükben, lelkükben?
Hogyan tudnak tükörbe nézni?
#1 akkor igazából Kaletának is van joga dolgozni.
A nem ünneplésről annyit, hogy Mandiner címplapon szerepelt, és a könyvét maga Lévai Anikó avatta fel több meghatározó fideszes társaságában. De igen, határozottan megünnepelték.
A kérdés viszont az volt, hogy ez hogyan fér bele egy fideszes értékrendjébe.
A Fidesznél ezek már-már normatívá váltak, ez lett náluk az alap.. Teljesen hülyének néznek minket. Pedofilokat tüntetnek ki, majd a melegorgián résztvevő Szájert visszahozzák.. Előtte meg folytatták a homofób kampányokat. Szerintem a normálisabb fideszeseknek is kifordul a bele ettől a képmutatástól, ezektől a hipokratáktól.
Kinek veszi ezt még be a gyomra? Szájerrel sem az volt a probléma, hogy ilyen partikon részt vett, hanem hogy előtte meg a gender és meleg-ellenes szlogeneket nyomták. Nem a melegséggel van a baj, hanem a képmutatással. Egy keresztény hogy tud ezzel azonosulni? A fideszes politikusok képén olyan vastag a bőr, hogy a komplett Lánchídat ki lehetne rakni belőle...
Nem kívánok rosszat Szájernek, de jobban tette volna, ha véglegesen visszavonul, oké, hogy már nem politikus, de a komplett közéletből eltűnhetett volna. Attól még ugyanúgy lehet persze hasznos tagja a társadalomnak, csak vonuljon vissza a nyilvánosságtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!