Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiapadhatatlan humorforrás a...

SzocdemOliver kérdése:

Kiapadhatatlan humorforrás a Tisza Párt frissen leigazolt exfideszes szakértője, Ruszin-Szendi Romulusz. Nem csak a nyilatkozatai, hanem a személye is hatalmas öngól a pártnak. Várható, hogy Magyar eltünteti majd őt a nyilvánosság elől?

Figyelt kérdés

A Tisza Párt népszerűsége Ruszin-Szendi Romulusszal hamarosan mérhetően csökkenni fog, erre Magyar Péternek reagálnia kell, különben veszélybe fog kerülni a 2026-os kampányuk. Az is kínos, hogy Ruszin-Szendi Romulusz 928 millió forinttal nyúlta le a magyar adófizetőket, nem úgy volt fideszes, hogy megpróbált tisztességes maradni, sőt, annyi közpénzt lopott, amennyit csak bírt.

A Tisza Párt korrupcióellenes politikája nem hiteles, ha ilyen exfideszes szakértőket igazol le. Nem hasonlítható Ruszin-Szendi Romulusz egy olyan Fideszből kilépett politikushoz, mint Hadházy Ákos. Kettejük közül az utóbbi feltárta még párttagként a korrupciós ügyeket és felháborodott rajtuk, ez lett a veszte a pártban.

"A Honvédség 244,4 millió forintért vásárolt, majd több mint 683 millió forintért felújított egy villát Dunakeszin, Ruszin-Szendi Romulusz vezérkari főnök szolgálati ingatlanja így 928 millió forintba került. "

[link]

tegnap 17:31
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
15%

#8. "Szoval legjobb esetben is 1-1, de inkabb a fidesz hatalmas ongolt lott azzal, hogy leleplezte onmagat"

Ez a vágyad, nem pedig a valóság. Ne keverd össze!

tegnap 18:19
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Amig kormányon tolta a kormány propagandát, addig azon réteg, aki ma rá akar szavazni, szidta, mint a lovat. Most, hogy oldaltváltott?? most, hirtelen már nem gond, amiket mondott akkor. Egészen új szinten van ez az ország.
tegnap 18:19
 13/21 A kérdező kommentje:

"Egészen új szinten van ez az ország."

A Fidesznek kedvez, ha a legnépszerűbb ellenzéki politikus valójában megosztja az ellenzéki szavazókat, MZP 2022-ben ezzel okozott kétharmadot a Fidesznek, jövőre Magyar Péter fogja tenni ugyanezt.

Szerintem ezt az embert titokban Rogánék pénzelik.

tegnap 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Teljesen erthetetlen es vedhetetlen egy fidesznel kompromitalodott alakot bevenni a tiszaba

Ugye magyar is eleg nagy csomagot hozott magaval, de tobb hozza hasonlo ner lovag csak rontja a tisza eselyeit

(en pl. nem fogok a tisza listajara szavazni semmikeppen sem - egyeni jeloltre csak akkor ha talalnak akorzetemben egy hiteles arcot

tegnap 18:28
 15/21 anonim ***** válasza:
60%

Azoknak adok igazat, akik szerint a Tisza párt a Fidesz 2.0 verziója, egyre inkább az körvonalazódik, hogy az ilyen-olyan okokból a Fideszből kiebrudaltak menedéke a Tisza.

Magyar Pétert eddig sem tartottam komolyan vehető politikusnak, egyszerűen azért mert nem úgy viselkedik, és a legerősebb ütőkártyája az, hogy nem mond semmi, rejtőzködik, és rejtegette a párt többi vezető arcát

Most megmutatta az egyiket, amivel ellenzéki, és kormány oldalon is felkavarta a vizet.

Nekem azzal nincs problémám, hogy egy volt főtiszt, tábornok politikai pályára lép, de akkor abban a pillanatban azt vegye tudomásul, hogy nem nyilatkozhat többé katonaként, mégcsak nem is utalhat arra, hogy "mindig katona marad".

Az, hogy Magyar Péter és Ruszin-Szendi Romolusz, hogy találtak egymásra annyiból érdekes, hogy ezidáig fontos kérdésekben ellentétes véleményeket hangoztattak.. ki lesz az, aki megváltoztatja az eddigi állaspontját?

A volt vezérkar főnöknek nyilvánvalóan van rálátása a honvédség belügyeibe, és az ottani problémákra, de amikor még pozícióban volt, miért nem zavarta?

A covid járvány, és a kötelező oltások miatt sincs elszámolnivalója, vagy beszámolnivalója, de a honvédség mrgreformálása hirtelen fontos lett?

El tudom fogadni, hogy szükséges a reform a honvédségnél is, de azt bem, hogy katonaként lép fel a politikai színpadra, rendszeresen arra utalgat, hogy ő most is katona.

A kettő összeférhetetlen, egy tábornok csak akkor polotizáljon, ha végleg el tudja engedni, hogy katona volt.

Vele ismét egy sértett, sértődött (ami valahol éthető) fideszessel lettek többen a Tiszások, de mi az ajánlatuk, mitől, kikkel lesznek jobbak?

tegnap 18:43
 16/21 anonim ***** válasza:
51%
Kedvenc humoristám SzocdemOliver ☺️
tegnap 18:49
 17/21 A kérdező kommentje:

"Kedvenc humoristám SzocdemOliver ☺️"

Tavaly amikor a Tiszáról megírtam a kritikáimat, rengeteg lepontozást és rágalmat kaptam.

Az elmúlt 1 hétben azt vettem észre, hogy hiába állítom ugyanazt a Tisza Pártról, mint tavaly, az ide író emberek már elkezdtek egyetérteni velem, sőt, a 15. válaszoló arról beszél a válaszában, amiről tavaly elmondtam a véleményemet, hogy Magyar Péter saját magán kívül szinte más tiszás politikust nem is enged nyilatkozni a sajtónak.

Akkor az volt az érvem, hogy a Tisza Párt budapesti listás képviselői sose voltak politikusok és nem rendelkeznek tapasztalattal, a főváros működéséhez pedig egyáltalán nem értenek. Ha egy újságíró kérdéseket tenne fel nekik és válaszolnának, kiderülne az alkalmatlanságuk. Ruszin-Szendi Romuluszt hagyták megszólalni, látható, hogy mi lett a vége.

Sajnos amit írtam tavaly, az nem humor, hanem már valósággá vált.

tegnap 18:58
 18/21 anonim ***** válasza:
31%

Szóval a fidesz szerint korrupcio történt honvédségnél, de ez csak 1 hete zavarja a fideszt.

ÉVEKKEL EZELŐTT AMIKOR TÖRTÉNT, HOGYHOGY NEM ZAVARTA A FIDESZ-t ?

tegnap 21:38
 19/21 A kérdező kommentje:

"Szóval a fidesz szerint korrupcio történt honvédségnél, de ez csak 1 hete zavarja a fideszt.

ÉVEKKEL EZELŐTT AMIKOR TÖRTÉNT, HOGYHOGY NEM ZAVARTA A FIDESZ-t ?"

Egyszerre lövi lábon magát a Fidesz és a Tisza Párt is Ruszin-Szendi Romulusszal.

A Fidesz azért, mert ameddig közéjük tartozott, nem zavarta őket az általa elkövetett korrupció, mióta a Tiszához tartozik, már igen.

A Tisza pedig azért lőtte lábon magát, mert ezt a korrupt személyt képesek voltak egy kormányra kerülése esetén korrupcióval leszámolni akaró, Európai Ügyészségbe belépni kívánó pártba bevenni mint szakértőt.

tegnap 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:

#19. "Egyszerre lövi lábon magát a Fidesz és a Tisza Párt is Ruszin-Szendi Romulusszal."

Igen-igen, eközben pedig a DK nem lövi lábon magát, sőt! Új erőre kap! :DDDDDD

tegnap 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!