Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hadházy-nak mi a szándéka...

Hadházy-nak mi a szándéka azokkal a posztokkal, ahol a nagy nyilvánosságot szembesíti azzal, hogy a Tisza és Magyar Péter nem tökéletes, meg aki köreiben megfordul, annak is van előélete?

Figyelt kérdés

Legutóbb pl. a Ruszin-Szendi Romuluszos cikke volt ilyen, de volt más más témában is.

Link: [link]

Hadházy Ákos orvos, régebben fideszes volt, majd a Momentum tagja. Most asszem független. Sok évig a fideszes korrupciók feltárásán dolgozott, talán balos korrupciókat is feltárt. Értem én, hogy kettős mérce, de akkor sem értem a motivációját. Szerintem az ő érdeke is a kormányváltás, akkor nem kellene minden erejével azt támogatnia? Vagy miért vannak ezzek a megosztó posztok?

febr. 16. 17:34
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Hadházy az óellenzékhez köthető ember.

Nem nagyon zavarta az MSZP,DK korrupciója például.

febr. 16. 17:35
 2/7 anonim ***** válasza:
57%
A rubeljobboldal szekerét tolja.
febr. 16. 17:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Erről nem tudok. Szerintem azért zavarhatta, nem véletlenül indított, támogatott egy momentumos jelöltet az önkormányzati választáson az MSZP-s Horváth Csabával szemben.
febr. 16. 17:37
 4/7 SzocdemOliver ***** válasza:
14%
Hadházy Ákos egy olyan személy, akivel látszólag Magyar Péter jóban van, de ha Magyar kormányra kerülne, akkor ugyanaz lenne Hadházy Ákos sorsa, mint Trockijnak volt Sztálin hatalmának megerősödésekor.
febr. 16. 18:07
 5/7 anonim ***** válasza:
28%

Volt egy interjúja a napokban a partizáno és nem néztem meg, a lényege az volt hogy nem lehet legyőzni demokratikusan a fideszt. Úgy gondolja hogy mivel Gyurcsinak 15 év alatt nem sikerült akkor ez senkinek sem sikerülhet.

Magyar Péter valami újdonságot vezetett be nem rinyál, hanem kijelentette leváltja a rezsimet a rezsim játékszabályai szerint. Hadházinaj az érdeke a kormány és rendszerváltás, de csak akkor érdeke, ha Gyurcsány vezeti az édenkertbe, a kánaán földjére. Micsoda ellentmondáás, aki okozta orbán rendszert, töle várni bármit is, ez egy hatalmas butaság, mert a Gyurcsány sosem oldaná fel az ügynökaktákat, sem a fidesz. Sse orbán se gyurcsmy ez a jelszavam.

febr. 16. 18:54
 6/7 anonim ***** válasza:

"Szerintem az ő érdeke is a kormányváltás"

Szerintem épeszű embernek ez nem érdeke, amire egy normális országban vágyni kéne az az lenne, hogy valami jobbra cseréljük le azt ami van.

Eleve agybajt kapok ettől, hogy már ellenzéki oldalon se fér az bele, hogy valaki gondol valamit a világról és ahhoz tartja magát és nem kezd el érdekből (akár nemesből is) össze-vissza hazudozni, hogy ami a Fidesznél rossz azt az ellenzéknél el kell nézni, mert a kormányváltás a legfontosabb.

21-22-ben nem játszottátok el ugyanezt, hogy nem szabad kibeszélni az összefogásból és hogy mindenki a Fidesz szekerét tolja aki nem hajlandó szemet hunyni az ellenzék piszkos ügyei felett? Ezt kéne már megérteni, hogy ezért szavazták meg MZP-t az előválasztáson, meg ezért fut most nagyot MP is, mert sokan kiábrándultak az ilyen elvtelen politizálásból. Most el lehet ezt a Tiszával is játszani, hogy mindent elnézünk neki de ez ugyanoda fog vezetni ahova mindig is vezetett, hogy csomó embernek ez nem lesz szimpi és csak az O1G fanatikusok maradnak, akiknek minden mindegy csak kormányváltás legyen.

febr. 16. 19:04
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Nekem a csávó a Trónok Harcából a verébre emlékeztet, mármint a viselkedése.
febr. 16. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!