Kezdjük azzal, hogy Hadházy NINCS bent a parlamentben, mert nem jár be a munkahelyére. Csak azzal nem foglalkozik ami a dolga lenne, helyette kampányol egyfolytában és "megbuktatja a kormányt" pár havonta amikor kiderít olyan elképesztően hatalmas visszaéléseket, hogy egy 103 fős településen a kerítés festését a polgármester a sógorára bízta és nem egy idegenre.
jan. 12. 18:55
3/12 anonim válasza:
A tavaly júniusi választások óta a bukott ellenzéki pártok közül hallottál vkit megszólalni vmilyen ügyben? Mert én nem, majd ősszel előbújnak megint, és hisztiznek majd a budapesti képviselők, hogy vki segítse be őket a Parlamentbe 26-ba, meg majd elhisztizik, hogy milyen fontos munkát is végeznek...
jan. 12. 18:55
4/12 Dongaben válasza:
Érdemes volna megnézned pár MHM-es felszólalást. Ja, tudom… Szerinted is “szatelit”.😥
jan. 12. 19:05
5/12 D-Mano válasza:
Ha normálisan tájékozódnál, látnád, hogy a Mi Hazánk egyre-másra küldi a "gyomrosokat" a Fidesznek, csak et azért "nem üt akkorát", mert senki sem tud róla, mert az ÁL-ellenzéki média nem beszél róla...
jan. 12. 19:10
6/12 anonim válasza:
Javaslom Magyar Péter facebook posztjainak olvasását
jan. 12. 20:38
7/12 anonim válasza:
Pontosan ahogy mondod! Azon a településen a polgármester sógora festette le a kb 5 méter hosszú és másfél méter magas kerítést, ezért a polgármester a sógorának több millió forintot adott plusz festék és szerszámokra.
Magyar Péter is megakarja buktatni ezt a drogos melegpedofil topvaj fidesz bandát
jan. 14. 13:52
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, a Mi hazánk és Torockai szerinted mit csinál?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!