Miért van oda mindenki ennyire Magyar Péterért?
Figyelt kérdés
Én utálom a fideszt,soha nem szavaztam rájuk.De Magyar Pétert se tartom hiteles alternatívának.Nem szimpatikus a személyisége sem illetve nincs mögötte valódi párt valódi szakemberekkel.Illetve nem látom azt hogy egy demokrata lenne,az atv-ben azt nyilatkozta hogy Magyarországon demokrácia és jogállam van.Mi a garancia hogy visszaállítaná a jogállamot és a demokráciát és nem egy újab autoriter vezetője lenne az országnak? Az amerikai népszava is rendszeresen ír erről,pedig őket elég nehéz lenne fidesz pártisággal vádolni.ma 11:17
41/45 anonim válasza:
Orbántól nincs jobb! Mindenben elsők vagyunk! Korrupció, infláció, áfa, pedofil mosdatás, szankciós listán is fent vagyunk, kínaiakat/ oroszokat szopunk fel, ráadásul senki más posztja alatt nincs annyi nevetős emoji mint egy ov poszt alatt. Az egészségügy és a bírók sem fognak februárban tüntetni, mivel nincs veszélyben a bírói függetlenség és az egészségügy sincs egyáltalán alul finanszírozva. Mi ez ha nem egy óriás repülő rajt!
42/45 anonim válasza:
Egyszer egy nagyon bölcs embertől megkérdezték, hogy miért ilyenek a politikusaink.
Ő csak annyit mondott: " Mert sutyerákok vagyunk és ezt tudjuk magunkból kitermelni"
Azért van egy semmirevaló politikai elitünk mert egyszerűen mi magunk is pont olyan sutyerákok és semmirekellőek vagyunk mint ők.
43/45 anonim válasza:
Azt mondanám 42-es, hogy nagy igazság van benne igen. Sok a sutyerák. De az is igaz, hogy magyar túl békés, nem vagyunk képesek összehozni, egy igazi odabaszós tüntetést. Sokan féltik a munkahelyüket, félnek az "igazság szolgáltatástól" a fizikai konfrontálódástól. Ezért soknak inkább el vannak a langyos sz.rba. Sokan már attól beparáznak, ha otthon maradt a jogsijuk vagy valaki csúnyán ránézett az utcán. Tehát a társadalom egy része sutyerák a másik pedig besz.ri.
44/45 anonim válasza:
Én evvel vitatkozom.A normális magyar elment külfőldre aki tudott amikor látta hogy mennek itt a dolgok.Rendszeresen találkozom ilyenekkel.Szóval aki itthon maradt már nem elég módos okos vagy kitudja miért nem de nincs érdekérvényesítő ereje.Én nem szólnék le minden magyar embert folyton ez is egy ilyen elrettentő erővel bíró szerintem.
45/45 anonim válasza:
Tehát a normális elment külföldre.
Ki maradt itt? A sutyerák. Miért sutyerákok a politikusok? Mert mi is azok vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!