Nem durva, hogy mindenki Tiborczról és Ráhelről beszél?
Figyelt kérdés
Én azt hittem, mindenki számára köztudott, hogy ezek mennyit elloptak tőlünk, nem is mondott újat nekem a Dinasztia c. film. De most még az is lelkesen beszél itt a témáról melóban, akit korábban soha nem hallottam politikában megnyilatkozni.
Mitől robbant ez ekkorát? A Partizánnak számtalan hasonló és sokkal alaposabb anyaga volt már Mészárosról, Rogánról, mindenkiről, mégsem jutott tovább egy politikailag amúgy is aktív közegen túl.
Felfokozott politikai hangulat, az egyszerűbb embereknek is érezhető életszínvonal esés, bulvárérték. Nagyon szívesen.
ma 13:16
2/12 anonim válasza:
Nálunk meg senki nem beszél róla, se melóban, se a baráti körben. Nem láttam a filmet, de nem is érdekel. Sokkal jobb időtöltést is el tudok képzelni, mint őket nézni.
Ez is csak ott "robban", ahol egész nap ilyeneket néznek.
ma 13:18
3/12 anonim válasza:
Az a durva, hogy gázolaj-szőkítésről még mindig nem mernek beszélni.
ma 13:19
4/12 A kérdező kommentje:
#2 Azért eléggé érdekel ahhoz, hogy 4 mondatban meséld el, hogy mennyire nem érdekel.
ma 13:26
5/12 anonim válasza:
Mert hazudik
ma 13:28
6/12 anonim válasza:
4, Csak a kérdésre válaszoltam, és érdemes megjegyezni, hogy a "mindenki erről beszél", "felrobbant az internet" és társai jellemzően kis közösséget jelent, akik csak egymást szokták hergelni ezekkel a sztorikkal, de a hétköznapokban nem sokat szokott számítani. Ez az oldal is jó példa erre.
ma 13:33
7/12 anonim válasza:
Annál dúrvább, hogy senki sem tesz ellenük semmit. Ma is csak ül az ország és tételnül végignézi, hogy ma is a lopott pénzből élnek és ma is annyit lopnak, amennyit tudnak.
Nem ők a legnagyobb probléma, hanem a magyarság, hogy hagyja nekik.
ma 13:41
8/12 anonim válasza:
Mindenki??? Senkit nem hallottam erről beszélni, főleg, hogy semmi újat nem tudtak előásni. Tiborcz egy sikeres üzletember, és már az volt, mielőtt elvette Orbán lányát.
ma 14:05
9/12 anonim válasza:
“ Tiborcz egy sikeres üzletember, és már az volt, mielőtt elvette Orbán lányát.”
Ilyet még hithű fideszestől is ritkán hallani. :)
ma 14:56
10/12 anonim válasza:
Szép lassan érik a helyzet. 5-6 éve még MP se durrant volna ekkorát vagy a Majka klipp se. De 15 évnyi aljas hazudozás, karaktergyilkolás, az ország totális kifosztása után felkészültebb az ország. És mostmár jobban hatnak az ilyen filmek is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!