Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem durva, hogy mindenki...

Nem durva, hogy mindenki Tiborczról és Ráhelről beszél?

Figyelt kérdés

Én azt hittem, mindenki számára köztudott, hogy ezek mennyit elloptak tőlünk, nem is mondott újat nekem a Dinasztia c. film. De most még az is lelkesen beszél itt a témáról melóban, akit korábban soha nem hallottam politikában megnyilatkozni.

Mitől robbant ez ekkorát? A Partizánnak számtalan hasonló és sokkal alaposabb anyaga volt már Mészárosról, Rogánról, mindenkiről, mégsem jutott tovább egy politikailag amúgy is aktív közegen túl.

#lopás #Tiborcz #Orbán #Direkt36 #a dinasztia
ma 13:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Felfokozott politikai hangulat, az egyszerűbb embereknek is érezhető életszínvonal esés, bulvárérték. Nagyon szívesen.
ma 13:16
 2/12 anonim ***** válasza:
4%

Nálunk meg senki nem beszél róla, se melóban, se a baráti körben. Nem láttam a filmet, de nem is érdekel. Sokkal jobb időtöltést is el tudok képzelni, mint őket nézni.

Ez is csak ott "robban", ahol egész nap ilyeneket néznek.

ma 13:18
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Az a durva, hogy gázolaj-szőkítésről még mindig nem mernek beszélni.
ma 13:19
 4/12 A kérdező kommentje:
#2 Azért eléggé érdekel ahhoz, hogy 4 mondatban meséld el, hogy mennyire nem érdekel.
ma 13:26
 5/12 anonim ***** válasza:
13%
Mert hazudik
ma 13:28
 6/12 anonim ***** válasza:
24%
4, Csak a kérdésre válaszoltam, és érdemes megjegyezni, hogy a "mindenki erről beszél", "felrobbant az internet" és társai jellemzően kis közösséget jelent, akik csak egymást szokták hergelni ezekkel a sztorikkal, de a hétköznapokban nem sokat szokott számítani. Ez az oldal is jó példa erre.
ma 13:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Annál dúrvább, hogy senki sem tesz ellenük semmit. Ma is csak ül az ország és tételnül végignézi, hogy ma is a lopott pénzből élnek és ma is annyit lopnak, amennyit tudnak.

Nem ők a legnagyobb probléma, hanem a magyarság, hogy hagyja nekik.

ma 13:41
 8/12 anonim ***** válasza:
8%
Mindenki??? Senkit nem hallottam erről beszélni, főleg, hogy semmi újat nem tudtak előásni. Tiborcz egy sikeres üzletember, és már az volt, mielőtt elvette Orbán lányát.
ma 14:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

“ Tiborcz egy sikeres üzletember, és már az volt, mielőtt elvette Orbán lányát.”

Ilyet még hithű fideszestől is ritkán hallani. :)

ma 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:
75%
Szép lassan érik a helyzet. 5-6 éve még MP se durrant volna ekkorát vagy a Majka klipp se. De 15 évnyi aljas hazudozás, karaktergyilkolás, az ország totális kifosztása után felkészültebb az ország. És mostmár jobban hatnak az ilyen filmek is.
ma 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!