Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van oda mindenki ennyire...

Miért van oda mindenki ennyire Magyar Péterért?

Figyelt kérdés
Én utálom a fideszt,soha nem szavaztam rájuk.De Magyar Pétert se tartom hiteles alternatívának.Nem szimpatikus a személyisége sem illetve nincs mögötte valódi párt valódi szakemberekkel.Illetve nem látom azt hogy egy demokrata lenne,az atv-ben azt nyilatkozta hogy Magyarországon demokrácia és jogállam van.Mi a garancia hogy visszaállítaná a jogállamot és a demokráciát és nem egy újab autoriter vezetője lenne az országnak? Az amerikai népszava is rendszeresen ír erről,pedig őket elég nehéz lenne fidesz pártisággal vádolni.

ma 11:17
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
65%
9 én sem szeretem a magas árakat de attól még nem akarok egy inkompetenst az ország élére.Egyértelműen gond van a mostani kormányzással..Ov régóta elszált egyéni személyeskedő harcot vív ami nem a mi hanem az ő harca mivel kirakták a néppártból..Volt van sok igazsága nem naív mint elődei..Mp naív sajnos..
ma 11:36
 12/44 anonim ***** válasza:
43%
Szakértői csapat? Ne röhögtess!Azt sem érti miért kellett volna az időközi választásokon részt vennie..Azt hiszi ezt meglehet csinálni és nyerhet így is..De nem !Avval hogy bujkál azt mondja minden csak taktikai lépés nem mert föld sötét ah ne ..
ma 11:39
 13/44 árokpart ***** válasza:
67%
11-es Viszont ha a Fidesz marad, akkor velük soha nem fogunk visszatérni a Covid előtti gazdasági fellendüléshez.
ma 11:40
 14/44 anonim ***** válasza:
13 oda soha nem is fogunk mert az eu nem tud már annyi pénzt küldeni kellett a háborúra velünk fizettették meg..s a többi kelet eu-s országgal..És a fellendüléshez olyan politika akarat is kell az eu részéről mint anno a mi írányunkba..Most csak szétzilálni akarnak ezt sikerült is elég rendesen..Szóval jöhet MP vagy bárki nem fog csodát tenni..Az egész EU romokban akkor majd mi megmutatjuk nem? Hát sajnos függünk tőlük szóval nem..
ma 11:44
 15/44 anonim ***** válasza:
62%

Óellenzéki szavazó vagyok, sosem voltam fidesz, vagy fiókpártja szavazó, és ezentúl sem leszek, de nekem sem tetszik, sem Magyar Péter, sem az, hogy a szavazótábora, tök ugyanúgy viselkedik, bármiféle kritika után, mint a kormány.

Nem tetszik, sem a múltja, ahonnan jött, ahogy kijött a fényre, nem tetszik az, hogy mindenkit támad.

ma 11:44
 16/44 anonim ***** válasza:
46%

Valaki kell a Fidesz helyett már.

MP vezeti az egyetlen olyan politikai erőt jelenleg, amelynek valamekkora esélye lehet a kormányváltásra.

Nekem sem szimpatikus, mégis vsz rá fogok szavazni a tiszára 2026-ban.

Mondjál jobb alternatívát.

ma 11:45
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Mert gazdasági válság van, romlik az emberek jövedelme, borúsak a kilátások - infláció miazmás. Ilyenkor mindig a regnáló kormány ellen fordulnak.

A magyar ember meg a zsebével szavaz, indulatok és nem észérvek vezérlik. Valaki ELLEN és nem valaki mellett szavaznak. Gipsz Jakabra is szavaznának csak ne a regnáló kormány legyen. Ezért nő (még) MP népszerűsége.

ma 11:59
 18/44 anonim ***** válasza:
50%
Én azért megnézem mi lesz a 2026 -s választásokon MP -vel evvel a fos hozzáálással.Mert kb az látszik hogy nem látja mit is kéne tennie..Pl.Igen van szegénység de már a szegényeknek is van gáz áram bevezetve..Szóval a fa osztás az 5 percig érdekes aztán már nem és nagyon keveseket fog vagy egyáltalán senkit sem fog meghatni néhány kbm fa..A cirkuszok nem vonzók nem attól lesz érdekes valaki hogy balhézik..Hanem attól hogy tud jövőt festeni egy ország elé..Vannak elképzelései..Azt mondta nincsenek ambiciói..Hm? Wat? Akkor mit akar? Anélkül nincs jó politikus sem..Menjen keressen egy nőt magának és éljen magának...
ma 12:18
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is vannak aggályaim vele kapcsolatban, nekem egy kicsit olyan ez, hogy mindegy, hogy ki, csak ne az Orbán.. Én azt látom, hogy ugyanazt a személyi kultuszt akarja kiépíteni, mint Orbán a Fidesznél, vagy Gyurcsány a DK-nál. Unszimpatikus megnyilvánulásai vannak.. Ha csak a fele igaz annak, amit Varga Judit, vagy Vogel Evelin állított róla, akkor nekem már hihetetlen ellenszenves, irritáló a pasi. Hangfelvételek igazolják, hogy prosztó, bunkó a stílusa, büdösszájúzik, volt, hogy fenyegetőzött, pl ellenzéki médiumokkal szemben is. Ötkeres balhé. Konkrétan van olyan videófelvétel, ahol Magyar a saját beosztottjait szidta, nem tudom visszaidézni szó szerint, de degradáló megjegyzéseket tett egyes Tisza képviselőkre. Nincs Tisza Párt, Magyar Péter brand van. Magyar Péter egy sértett, nárcisztikus valaki, akit valószínűleg rengeteg sérelem érhetett, és emiatt most bosszút áll mindenkin. Valószínű nem volt normális gyerekkora, és hát, a szüleitől sem kaphatott normális nevelést, mert akkor valószínű nem lenne ilyen idegbeteg.. Még a barátaival szemben is lekezelő, a Vogel ügy ezt jelzi, de a Radnai Márk is mondott róla egy videóban azt hiszem dehonesztáló kifejezéseket. A sok hangfelvétel bizonyítja, hogy Magyar olyan, amilyennek mondják: egy sértett, nárcisztikus alak. Aki nem bírja a kritikát, ez a Partizán interjúban is meglátszott, vagy amikor kirohant az ATV stúdióból Rónaitól, vagy amikor ATV-s munkások vallási hovatartozását firtatta. Denott volt még a templomos óbégatása, amikor a templomi menetet szidta, vagy a Turul-kávéháznál... Valóban őrá akarjuk lecserélni Orbánt. Ez tényleg valódi alternatíva?
ma 12:19
 20/44 anonim ***** válasza:
53%

Nem vagyunk oda érte, én pl. 10 percig nem bírom hallgatni a dumáját (tegnapi Partizán-interjú), de valaki kell, hogy leváltsa a Fideszt, és jelenleg ő a legesélyesebb.

Garancia ebben az életben semmire sem. Illetve de, egy valamire van: ha nem nem a Tiszára szavazunk, akkor garantáltan a nyakunkon marad a Fidesz.

ma 12:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!