Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van oda mindenki ennyire...

Miért van oda mindenki ennyire Magyar Péterért?

Figyelt kérdés
Én utálom a fideszt,soha nem szavaztam rájuk.De Magyar Pétert se tartom hiteles alternatívának.Nem szimpatikus a személyisége sem illetve nincs mögötte valódi párt valódi szakemberekkel.Illetve nem látom azt hogy egy demokrata lenne,az atv-ben azt nyilatkozta hogy Magyarországon demokrácia és jogállam van.Mi a garancia hogy visszaállítaná a jogállamot és a demokráciát és nem egy újab autoriter vezetője lenne az országnak? Az amerikai népszava is rendszeresen ír erről,pedig őket elég nehéz lenne fidesz pártisággal vádolni.

ma 11:17
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
67%
Igazából nekem bőven elég volt az is hogy lehalgatta a feleségét és egy gram erkölcsi agálya nem volt ettől..Sőt ezt meglovagolva akar miniszerelnőkké válni..Én elbujdokolnék ha ezt rendben találnám bármilyen szinten..Arra nincs magyarázat amit tett a nejével..Sem erkölcsi sem jogi..Ő maga bizonyíték..És az hogy így indul neki egy politikai életnek mert sem pályának sem semminek nem lehet nevezni -az mindent elmond róla..Ha utána végig normális lett volna nem övezik cirkuszok balhék,tudott volna normálisan kommunikálni véletlenül mert hogy a kormányzat sem tud nem véletlenül fordulnak Torockai felé az emberek..tetszik vagy sem.. sem akkor is maradt volna a tény ahogy indult.
ma 12:31
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
Inkább folytasson önvizsgálatot mert a család a feleség nem ok nélkül hagyja ott az embert..
ma 12:34
 23/44 anonim ***** válasza:
27%

"Igazából nekem bőven elég volt az is hogy lehalgatta a feleségét és egy gram erkölcsi agálya nem volt ettől."

Igazából a fideszeseket leszámítva ez a kutyát nem érdekli. Amit nyilvánosságra hozott az annál inkább érdekel

ma 12:35
 24/44 anonim ***** válasza:
100%
19# Én azt is elhiszem, hogy sok sérelem érhette őt életében, de nem biztos, hogy a politika a legjobb szelep, amin ezt le kellene vezetnie. Otthagyta a nőt, aki tényleg szerette őt, Varga Juditot. És lehallgatta őt. Valószínű a Vogel sem véletlenül hagyta őt ott. A beosztottjaival, a Tisza képviselőkkel meg beszéljen tisztességesen.. [link]
ma 12:39
 25/44 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Tényleg ilyen lenne egy jó vezető? A saját beosztottjait cseszegeti, beszél róluk ócska, bunkó stílusban? Rtl-es híradóban ugyanez van, csak videó formájában.

ma 12:45
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Aki egy kicsit is belelát mit is hozott nyílvánosságra MP az tudja hogy semmit..Ez a probléma ha meg normális kapcsolata lett volna a feleségével ezt másképpen intézik.Mondjuk..Nem hozza nehéz helyzetbe a feleségét..De mivel pont úgy volt ahogy mondta a felesége ezért szart rá romboljunk csak legyen hasznom belőle..Na ilyen politiksunak mondott izé nem kell egy magyarnak sem..
ma 12:45
 27/44 anonim ***** válasza:
Tegnapi Partizán-interjút végignéztem. Ez a Magyar egy idegbeteg majom öltönybe öltöztetve.. Remélem, nemcsak én látom így.
ma 12:58
 28/44 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok oda érte.
ma 13:01
 29/44 anonim ***** válasza:
27# És főleg a vége felé kezd el dühöngőbe átváltani.. Roppant ellenszenves. És ez akar országot vezetni?
ma 13:01
 30/44 anonim ***** válasza:

3 féle ember van az országban.

A fideszes és a tisza szavazó.

És a harmadik, akik azért szavaznak a tiszára, hogy ne nyerjen a fidesz.

Illetve van egy nagyon szűk réteg, aki a kisebb pártokra fog szavazni, de sok baloldali úgy gondolja, ha mondjuk a DK-ra szavaz, azzal a tisza esélyeit csökkenti.

Így van sok baloldali szabavó, aki a tiszára szavaz, változást akar, ettől még ők sem imádják Magyar Pétert.

De valljuk be az emberek többsége buta, és mindegy lenne nekik kit állítanak ki a fidesz ellen, és valakinél ez már imádattá alakul, na meg persze a populizmus ugyanúgy megvan a másik oldalon is.

Így ezeket az embereket csak érzelmileg lehet befolyásolni.

Már sokan azért imádják Magyar Pétert, mert a fideszes médiumok folyamatosan le akarják járatni.

ma 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!