Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja sokkolónak hogy a...

Ki tartja sokkolónak hogy a baloldal most egy kamu filmel álltak elő? Mi a véleményetek róla?

Figyelt kérdés
A baloldal múlt héten rakta ki youtubera a Dinasztia című propaganda filmet amiben tele ferdítésel és fikcióval.

tegnap 21:39
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
A baloldal nagyon errőlködik de ők is tudják vége van!
tegnap 21:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Még életében nem láttam olyan dokumentum filmet amiben ennyi ferdítés és fikció található.
tegnap 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is sokkoló, hogy ennek ellenére van még aki hű jobbágy hatvanpusztai uraságának.
tegnap 21:42
 4/12 anonim ***** válasza:
63%

Ezt most pont úgy mondtad mintha a baloldal lenne hatalmon és a napjaik meg lenne számlálva.

Arról nem is beszélve, hogy a baloldalnak már rég vége van. Egy teljesen súlytalan oldal. Semmi érdekfeszítő politikussal.

A filmet nem néztem meg. Nem érdekelnek az ilyen jellegű filmek.

tegnap 21:44
 5/12 anonim ***** válasza:
77%
ferdítés, fikció? 🤣
tegnap 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
Mi a ferdítés? Nem Hatvanpuszta hanem csak Ötvenpuszta?😂😂
tegnap 21:55
 7/12 anonim ***** válasza:
75%

Valóban sokkoló hogy te ezekre szavaznál.

Én egyébként nem értem miért kezdenek el ugrani mostanában minden ilyenre a rendszer emberei meg a kormánysajtó. Régebben ez nem volt jellemző, most meg ha kijön egy őket szidó szám vagy film őrjöngve csaholnak, ügynököznek, sőt fenyegetőznek hogy jogi lépések.

Általában egy hanyatló rezsim szokott így keménykedni a végvergődésében.

tegnap 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

"A baloldal nagyon errőlködik de ők is tudják vége van!"

Minek van vége?? :D Tudtommal az állítólagos jobboldal kormányozza teljhatalommal az országot 15 éve, de javítsatok már ki ha nem így van.

tegnap 22:06
 9/12 anonim ***** válasza:
62%
#8 Nem egészen így van, a "kormányoz" szó túl szép kifejezés arra amit valójában csinálnak.
tegnap 22:08
 10/12 anonim ***** válasza:
53%
A valóság nem propaganda. Az ott elhangzottak tények normális jogállamban következményei lennének.
tegnap 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!