Mi a véleménye jobboldalnak illetve baloldalnak az elektromos autókról?
Jobboldali vagyok.
Örülök az elektromos autózás elterjedésének, főleg a városokban van nagy haszna, ugyanis zaj és légszennyezés szempontjából nagyon jók.
Abban nem hiszek, hogy ez hű de sokkal zöldebb dolog, és megmenti a bolygót (nyilván valamennyit ér azért).
Véglegesen nem tiltanám a belső égésű motorral szerelt autók gyártását sem (ahogy erre az EU is rájött, és módosította az elképzeléseit).
Az autózás nem egy politikai megnyilvánulás, így nem helyezheted el a bal-jobb tengelyen.
Jelenleg az autó önmagában nem egy fenntartható közlekedési eszköz, ezért kerülendő függetlenül attól, hogy hagyományos vagy elektromos. Az elektromos valamivel környezetbarátabb.
Én jobboldali vagyok.
Nekem azaz álláspontom róla,hogy döntsön a piac.
Aki akar vegyen villanyautót, aki akar meg dízelt.
Ne szóljon bele az állam/EU, ne tiltsa be a másikfajta technológiát.Hadd vegye meg mindenki azt, ami az ő közlekedési szokásaihoz,életviteléhez ideális.
Az viszont elég kommunistán álla a kérdéshez, bő 10 év múlva nem lehet belsőégésűt gyártani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!