Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik valójaban nem akarják...

Akik valójaban nem akarják (ellenzékiek), hogy a legerősebb ellenzéki párt, a Tisza vegye at a hatalmat azok mit akarnak?

Figyelt kérdés
Mivel lehet őket jobban meggyőzni? Ha pl a Tisza élén Gyurcsány lenne, szívesebben szavaznának? Vagy mi a problémájuk?

ma 12:29
1 2 3 4
 31/34 DK-s ***** válasza:
0%

#30-nak (kérdezőnek):

A válszodból ítélve te egyszerűen képtelen leszel megérteni, hogy miről beszélek. De azért megpróbálom.

Magyar folyamatosan hazudozik, manipulál, gyűlöletet és ellenségeskedést szít. Mindezt azért, hogy a saját karrierjét építse, bárkin feltétel nélkül átgázolva. Miközben emberileg egy senki, próbálja magát sztárnak beállítani. Lekezelő, önhitt, mindenféle alap nélkül.

Az egész ember taszít mindenkit, akiben egy csepp önérzet is van.

Az pedig felettébb érdekes hogy a kérdésedben azt sugalltad hogy az ellenzékiek inkább Gyurcsányt látnák szívesen a Tisza élén, utána meg az a bajod velem, hogy én mást is elfogadnék?

ma 14:15
 32/34 A kérdező kommentje:
Nem fogom megérteni, mert követem a beszédeit, országjarásat és nem ezt mondja. Gyurcsanyek pedig szegyellhetik magukat, miattuk van meg mindig Orban kormanyon.
ma 14:17
 33/34 DK-s ***** válasza:

"követem a beszédeit,"

Nem ártana inkább arra figyelni, hogy KI beszél!

Te mindent elhiszel?

ma 14:28
 34/34 anonim ***** válasza:
46%
Dk-s, tudsz is példát hozni az általad felsorolt dolgokra, vagy csak a zsigeri rosszindulat beszél belőled, mint általában?
ma 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!