Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha nem lett volna a Tisza...

Ha nem lett volna a Tisza párt megalakulása, most melyik párt lenne a 2. legerősebb vajon?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 17:54
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
DK.
tegnapelőtt 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
MHM.
tegnapelőtt 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
41%
MHM, DK de talán a Momentum és az MMN is erősebb lenne.
tegnapelőtt 18:23
 4/8 SzocdemOliver ***** válasza:
45%

DK, kár érte, hogy 2026-ban a Tisza beleköp a demokratikus ellenzék levesébe, ezzel egy újabb fideszes kétharmadot előidézve.

Ráindítja majd a Tisza Párt 2026-ban a demokratikus ellenzék esélyes egyéni jelöltjeire a saját jelöltjeit, ezzel a fideszes egyéni jelölt nevető harmadikként az országgyűlésbe bejut és meglesz a kétharmad.

tegnapelőtt 18:57
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Tisza megjelenése előtt a DK 15%-on, MHM fele ennyi volt. Közelébe sem voltak annak, hogy akár csak a 2/3-ot megakadályozzák.
tegnapelőtt 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
44%

4 -Az egész ellenzék (a demokratikus, meg a náci, meg az összes: 4 alkalommal hoztak össze Orbánnak 2/3-ot!) képtelen volt összefogva eltakarítani az orbáni rémséget!!!És ha eddig nem ment, ezután sem fog menni!

Én eddig mindenképp Dobrev Klárát támogattam, ha lehetett mindig rá szavaztam, mert sokra tartom, de már nem fogok DK-ra szavazni, mert képtelenek felfogni: lehet, hogy Gyurcsány párttagokat vonz, de iszonyú mennyiségben szavazókat taszít!

Az én elsődleges célom az, hogy végre megszabaduljunk ettől a zsírgombóctól! Pillanatnyilag erre kizárólag a TISZA látszik képesnek, tehát biztos hogy rájuk fogok szavazni! Ettől semmilyen trükkel nem tudnak eltéríteni!

tegnapelőtt 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:

Hajlok rá, hogy Mi Hazánk, de ez is egy relatív nagyság, amolyan "vakok közt félszemű a király" elven.

A DK évek óta leragadt ugyanannál a demagóg politikánál, ami minden korábbinál nagyobb bukást hozott neki 2022-ben.

A Kutyapárt sokat komolyodott és piszok jó, hogy vannak, de szerintem sosem fog jelentős lokitikai erővé válni, amit egyébként sajnálok. A többi óellenzéki párt meg még ennyi szóra sem érdemes.

tegnap 15:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Lokitkikai...anyám...

politikai, na...

tegnap 15:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!