Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik valójaban nem akarják...

Akik valójaban nem akarják (ellenzékiek), hogy a legerősebb ellenzéki párt, a Tisza vegye at a hatalmat azok mit akarnak?

Figyelt kérdés
Mivel lehet őket jobban meggyőzni? Ha pl a Tisza élén Gyurcsány lenne, szívesebben szavaznának? Vagy mi a problémájuk?

ma 12:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

10.

Nem Ner 2, hanem akkor marad a Ner 1.

ma 13:12
 12/34 A kérdező kommentje:
Én is az EU ügyészséget tudom a legfőbb érvként felhozni. Ezt meg nem egyszer mondta a Tisza.
ma 13:13
 13/34 anonim ***** válasza:
46%
Akkor maradjon a repülőrajt, propaganda, mutyi és ne is próbáljuk ki a másik lehetőséget mert lehet hogy az sem jön be. Ezért jutottunk ide. Mert tömegek gondolkoznak így mint te.
ma 13:14
 14/34 anonim ***** válasza:
75%

Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy az EU ügyészség nem garancia a törvényhozás változására, csak az EUs támogatások EUs jog szerinti elköltésére.

Ők nem fognak abba beleszólni, hogy egy új kormány milyen törvényeket hoz.

Nekem erre kellene valami garancia és erre nem látok semmiféle különbséget a mai rendszer közt.

ma 13:14
 15/34 A kérdező kommentje:
8) szerintem ennek pszichológiai oka van, s valamelyest megértem. Ha nem egy elcse*ett rendszerünk lenne, a Fidesz sem kapna 30%-nál többet. Viszont az emberek jó par éve a legerősebb párt felé tendálnak, ezért is jöhetett létre az a helyzet hogy van egy 40% körüli Fidesz meg egy 40% körüli Tisza. Egészségesebb lenne, ha az eloszlás olyan lenne, mint pl a németeknél.
ma 13:16
 16/34 anonim ***** válasza:
46%
Akkor neked "Jóvanezígy"
ma 13:17
 17/34 anonim ***** válasza:
100%

13, ha az ország demokrácia és demokratikus választások közt választunk politikust, akkor jogom van egy politikust és az igéreteit kritizálni, arról véleményt alkotni, ha nem vagyunk demokrácia, akkor lehet véleményt korlátozni és másokat hibáztatva mutogatni, de felelőséget nem vállalva.

Dönts el, hogy mi vagyunk, ha demokrácia, akkor fogom kritizálni Magyar Pétert és az általa kinált rendszert, akár tetszik, akár nem, ha nem vagyunk demokrácia, akkor meg Magyar Péterrel sem leszünk előrébb és nem bennem lesz a hiba, hanem a rendszerben.

ma 13:17
 18/34 anonim ***** válasza:
16, nekem, igyis-úgyis, ezleeszigy és nincs jól, de nem akarom ugyanaszt a szrt meghosszabbitani Bicskéig, ami egyszer már rombadöntötte az országot.
ma 13:18
 19/34 A kérdező kommentje:
10) miért kell mindig többpárti kormanyzás, ha az egyik párt alapból el tud érni 40%-ot? Egy ilyen pártnak nem lesz szüksége az 1-5%-os törpepártokra. Csináljak a maguk dolgat, kampanyoljanak a saját partukért de ne mimdig a felkapaszkodásrólnszóljon a politika.
ma 13:21
 20/34 anonim ***** válasza:
Nem az a baj hogy kritizálod. Csak úgy teszel mintha olyan sok választási lehetőségünk lenne.
ma 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!