Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Akik valójaban nem akarják...

Akik valójaban nem akarják (ellenzékiek), hogy a legerősebb ellenzéki párt, a Tisza vegye at a hatalmat azok mit akarnak?

Figyelt kérdés
Mivel lehet őket jobban meggyőzni? Ha pl a Tisza élén Gyurcsány lenne, szívesebben szavaznának? Vagy mi a problémájuk?

febr. 8. 12:29
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt 15 év megmutatta, hogy miért kell.

Ha valakinek, jó az egypráti kormányzás, miért akar kormányt váltani? Ma is az van!

febr. 8. 13:22
 22/36 anonim ***** válasza:
24%
Szerencsére, szerintem semmiféle választásunk nincs, hiszen a két rendszer nagyjából ugyanazt igéri.
febr. 8. 13:23
 23/36 anonim ***** válasza:

Egyébként, tök vicces, hogy ugyanaz van, mint, amikor a kormányrajongó feltesz egy kormánnyal kapcsolatos kérdést, valaki válaszol rá normálisan és lepontozzák. Én válaszoltam, a kérdésre és le lettem pontozva :D

És ez lenne a változás?

febr. 8. 13:29
 24/36 anonim ***** válasza:
Egy olyan ellenzéki pártot, ami számonkéri a rezsicsökkentés csökkentését, és nagyobb rezsi dotációt ígér a jelenleginél minden lakossági felhasználónak.
febr. 8. 13:30
 25/36 anonim ***** válasza:
46%
#24 ennél nagyobbat? Akkor az egyből üres ígéret lenne. Egy hazug pártra szavaznál? Igaz milliók teszik 4 évente.
febr. 8. 13:32
 26/36 anonim ***** válasza:
25: Volt már nagyobb korábban, 2022 előtt. A 4000 milliárd elmaradt EU támogatás és a korrupció leállítása szerinted nem fedezné a különbséget?
febr. 8. 13:35
 27/36 anonim ***** válasza:
#23 az a baj hogy tele van ez az oldal idiótával. Ha egy ilyen lepontoz akkor az is tolja rád a negatívot aki szerint igazad van.
febr. 8. 13:35
 28/36 A kérdező kommentje:

20) én pl azzal kritizáltam az EP valasztáson a Tiszát hogy nem rajuk szavaztam. Akkor még tök ismeretlenek voltak, a nem is értettem egyet az EU politikájaval. Ment a Momentumra a voks, nem jutottak be

Most is lehet es kell is kritizalni, mi nem a Fidesz vagyunk ahol a tavok szerint mindent tokeletesen csinalnak 15 éve. Viszont nagyon mas opcionk nem lesz a kormanyvaltasra legalis keretek kozott. Szal vagy a fideszre vagy kis partra szavazol, nem szavazol ha nem akarsz valtozast, vagy a Tiszara, ha változást akarsz. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Rosszabb nem hiszem mint most. Ahhoz tul elegedetlen a nep.

Ja meg arra ne varj h majd felkelna magyar es az utcan fog napokat tuntetni.

febr. 8. 13:37
 29/36 DK-s ***** válasza:
0%

Nekem személy szerint egyetlen problémám van, de a baloldaliak legtöbbjének is ugyanaz a problémája:

MAGYAR PÉTER.

Nem akarom hogy Gyurcsány legyen. Felőlem akár Toroczkai is lehetne, és ezt DK párttagként mondom. De Magyar egy olyan sunyi, jellemtelen, elvtelen, önimádó nímand, akivel semmilyen ponton nem vagyunk képesek azonosulni. Főként hogy tudjuk, hogy minden szava hazugság lehet.

Röviden ennyi.

febr. 8. 14:05
 30/36 A kérdező kommentje:
Te csak simán DK-s vagy, s szerintem ez zavar. Kevésbé zavarna Toroczkai? Nincs több kérdésem...
febr. 8. 14:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!