Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban lesz Fidesz 2/3?

2026-ban lesz Fidesz 2/3?

Figyelt kérdés

Következő választáson már biztos a Fidesz győzelem, tekintettel arra a tényre, hogy nincs olyan politikai erő mely komoly kihívója lenne. Van néhány törpe párt, DK Mi hazánk, rajtuk kívül vannak a vicc pártok Kétfarkú kutya, Tisza… stb.

Ezek a pártok nyilván nem fognak komoly erőt képviselni 26-ban. Ezért gondolom, hogy ismét Fidesz 2/3 lesz. Ti mit gondoltok?

febr. 5. 15:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Alaptalanul, persze, te is 10000 ft-ért vádolsz engem?

Vagy esetleg az EU Te ellened is 7es cikkely eljárást folytat?

Vagy rólad is annyi riportot csináltak, hogy, hogy láncszavaztattál, hogy kellett lefényképezned a szavazatod, hogy irattál be 250 ukránt 1 darab házba, hogy osztottál krumplit alaptalanul?

febr. 6. 15:22
 22/27 anonim ***** válasza:
0%

21#

Mint írtam, minden szavaddal a kormányt támogatod.

Nem tűnik fel? Vagy direkt csinálod?

febr. 6. 15:26
 23/27 anonim ***** válasza:

22, direkt csinálom, ha ez jól esik, bár én nem kapok érte 10000 Ft-ot, viszont direkt szeretném, hogy ez a hazaáruló rendszer, teljesen megszűntesse az országot, ezzel gyakorlatilag értelmetlenné téve a hazaárulás fogalmát, hiszen, a haza megszűnik, igy nincs mit elárulni, azt meg méginkább direkt szeretném, hogy egy olyannak adjuk át az irányitást, akit ő termelt ki, soha jobban nem szeretném ennél egyiket sem!

Direkt terápia.

febr. 6. 15:31
 24/27 anonim ***** válasza:

Köszönjük 23#!

Értékelem az őszinteségedet.

A kormánypárti tevékenységeddel jó úton haladsz a célod felé

febr. 6. 15:39
 25/27 anonim ***** válasza:
24, nagyon szivesen, akkor ez azt jelenti, hogy elfogadod, hogy nem vagyunk demokrácia és nem lehet kormánytváltani demokratikusan, ha, már őszinteség?
febr. 6. 15:41
 26/27 anonim ***** válasza:
0%

25#

Igen elfogadom, ha valóban ellenzékiek is a kormányt támogatják gyakorlatilag, akkor ilyen szintű butaság mellett lehetetlen demokratikusan leváltani a kormányt.

Kivéve, ha a többségnek több ész jutott mint neked, akkor lehet esély rá. Nincsenek illúzióim...

febr. 6. 16:34
 27/27 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem 26-ban már tutira nem lesz 2/3-os fidesz maffia győzelem. Kis szerencsével kormányt se tudnak alakítani, mert a csicskapártjuk a Mi hazánk nem lesz elég a koalícióra. Több szerencsével pedig simán legyőzi a fidesz bűnszervezetet a Tisza.
febr. 8. 02:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!