Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2026-ban lesz Fidesz 2/3?

2026-ban lesz Fidesz 2/3?

Figyelt kérdés

Következő választáson már biztos a Fidesz győzelem, tekintettel arra a tényre, hogy nincs olyan politikai erő mely komoly kihívója lenne. Van néhány törpe párt, DK Mi hazánk, rajtuk kívül vannak a vicc pártok Kétfarkú kutya, Tisza… stb.

Ezek a pártok nyilván nem fognak komoly erőt képviselni 26-ban. Ezért gondolom, hogy ismét Fidesz 2/3 lesz. Ti mit gondoltok?

febr. 5. 15:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
47%
Mi az, hogy szavazatvásárlás? Senkinek nem fogják a kezét a szavazófülkében, hogy hova tegye az ×-et.
febr. 5. 16:44
 12/27 anonim ***** válasza:
70%
Hiába erölködnek itt a Reddithun ellenzéki, véleménybuborékban élő emberei, akkor is a Fidesz fog nyerni.
febr. 5. 17:15
 13/27 anonim ***** válasza:
52%

12

Majd meglátjuk. MZP-nek is 2/3-os többséget jósoltak redditen meg a libsi közvéleménykutatók aztán mégis történelmi bukta lett. De ugyanilyen könnyen megtörténhet az ellenkezője is bár erre kevesebb az esély. Nincsenek független átfogó közvéleménykutatások így kb esélyünk sincs megtudni hogy mi az állás.

febr. 5. 17:44
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Mi az, hogy "mi az, hogy szavazatvásárlás?" Ezzel most kit akarsz hülyének nézni? Vagy te akarod a hülyét játszani?

Pl. ami ilyenkor télen megy mamáméknál falun, a jóval áron aluli tüzifa. Cserébe a Fideszre kell szavazni. Nem bonyolult. Na ez egy módja a sok közül a szavazatvásárlásnak.

febr. 5. 18:47
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem nagyon értem én ezt. Annyi butaságot írtok itt össze.

Szavazatvásárlás? Diktatúra? Nem hülyeségeket kell fröcsögni… azért szavaz a fideszre ennyi ember mert a fideszre akar szavazni. Ilyen egyszerű. Ki ki más okból, de a fideszre szavaz a többség. Nincs itt diktatúra, nincs itt szavazatvásárlás, csak éppen nincs ellenzék és marad a fidesz.

febr. 5. 21:23
 16/27 anonim ***** válasza:
47%
14) És akkor fogják majd 2026-ban az emberek kezét, hogy emlékezzenek az olcsó tüzifára, hogy a Fideszre szavazzanak vagy mi? Egyébként kész nonszensz amit ìrsz,az állami szervek nem árulnak tüzifát....
febr. 5. 21:24
 17/27 anonim ***** válasza:
44%

Az a nonszensz komám, hogy itt adod a hülyét, és próbálod beadni, hogy "ez nem az, aminek látszik". Mert véletlen, de még a tudatlanság miatt sem lehet ekkora baromságot kérdezni, mint amit te kérdeztél. A következő gondolom az lesz, hogy mindez/mindezek meg sem történtek, és a Fidesz talpig becsületesen játszik.

febr. 5. 23:01
 18/27 anonim ***** válasza:
51%
Ha ismét 2/3-al nyer,akkor ez a nép meg is érdemli,hogy a saját választott vezetői felakasszák,miután az utolsó családi tallért is ellopta tőle.
febr. 6. 01:20
 19/27 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem, az a szitu, hogy a Tisza rajongók egy részét, egykori 0rbán szavazók teszik ma ki, akik, egykor ugyanúgy bagatelizálták a magyar demokráciával és jogállamiságggal kapcsolatos egyre nagyobb aggályokat, problémákat és valós tényeket.

Mivel részben, csont ugyanúgy Gyurcsányoznak és mutogatnak mindenki másra, mint a kormány teszi és pont ugyanolyan csordaszellemben nem fogadnak el semmiféle kritikát, mint a kormány...

Szerintem ebben keresendő a megoldás, hogy miért hiszik azt, hogy leváltható a rendszer.

Csak az a gond, hogy az ország problémáira nem fog ez megoldást jelenteni.

febr. 6. 09:37
 20/27 anonim ***** válasza:
38%

"a Tisza rajongók egy részét, egykori 0rbán szavazók teszik ma ki, akik, egykor ugyanúgy bagatelizálták a magyar demokráciával és jogállamiságggal kapcsolatos egyre nagyobb aggályokat, problémákat és valós tényeket."

Nem vagyok rajongó, de tisza szimpatizánsként elárulhatom ha ennyire érdekel, hogy én például jobbikos voltam (2018-ig)

Csak én veled ellentétben politizáltam is kicsikét, részt vettem a helyi szervezet munkájában és szavazatszámlálóként a választás tisztaságának ellenőrzésében is. Ott láthattam hogy a jogállamisági aggályok ellenére nincs szó elcsalásról, az emberek ténylegesen a fideszt támogatták és ennyi.

Azzal hogy alaptalanul megtagadod az esélyét annak hogy választáson le lehet győzni a mostani kormányt, azzal kizárólag a kormányt támogatod. A vereségre játszó stratégia sosem volt nyerő. Szóval ez a teljesen alaptalan hozzáállással magát a kormányváltást akadályozod. Szándékosan teszed, vagy csak butaságból?

febr. 6. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!